N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Sep 2010

Antu Kum Kum ???

Salam Semua...

Emmmm hari ni nak try gak perabihkan story mory masih bersaki baki kat draft..
semua story mory berkaitan dak Mirul..aahhhaakksss....
tak kisah la kan klu waktu kejadian gambo2 ni dah lama dah..
apapun citer tetap baru.. ;D
kali ni nak story mory pasal 'antu kum kum'
eh apa tu.. sapa tau pasal tu..
aahhhaakkkss....nak tau apa tu antu kum kum
meh tgk ni...

eeiiiii..eiiiii..eeiiii.... saya la antu kum kum...

heh..heh..heh.. sapa kenal ngan mata sepet ni...

hah tu la dia...
dak Mirul punya peel sekarang..
pantang jumpa towel kecik ni..
mula la dia suruh kita ikat tutup mulut hidung dia...
aku cakap kat dia..
" klu dulu kan.. masa ma kecik2..org yg suka buat camni dah macam antu kum kum tu ha..."
dia blh jawab apa tau..
" ni bukan antu kum kum la ma..ayul nak rempit... tutup mulut tu... "
aaiiiiiyyyyooo... ni mesti pengaruh tv kuat sangat ni.. ada ke patut rempit ko nak jadi...
alahai anak.... minta dijauhkan la...
eemmm gitu la dia...
sekarang ni ada je jawabnya... pantang la kita bersuara..
macam2 alasan dia.... kadang tu.. tak masuk akal pun ada...
anak..anak.. ;D





Kerja dari Rumah klik sini

16 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

mcm2 la peel dyer

mummy_ayu berkata...

ayu pun peah guna term hantu kum kum tu..he he he..budak2 sekarang..mana takut..kita dulu..takut..

UnGu VioLet berkata...

akak.. lame sungguh mar x ke sini.. slmt hari raya kak..

soclose2213 berkata...

cute..=.=

CatlinaFly berkata...

huhu takuttt...lariiikkk..

maslinamansor berkata...

pantai dak mirul...
antu kum-kum = antu mat rempit!!!!

Ummi Eisya berkata...

hihi..lawak la mirul ni..nak rempit ye..mirul dah potong rambut ke..

Dee berkata...

kahkahkah..pengaruh tv lah ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
eemmm tu la macam2 peel dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
a'ah kan.. budak2 sekarang ni tak takut cam kita2 dulu2 kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
betul tu dik.. lama bebenor tak kesini kan

CuTeMiUt78 berkata...

~soclose223~
aahhhaakkss....

CuTeMiUt78 berkata...

~catlinafly~
lariiikkkk.. jgn tak larriikkk

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
aahhhaakkkkss... blh gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi eisya~
aahhhaakkksss.... eemmm tak la.. tu gambo lama tu..sekarang ni dah panjang dah rambut dia

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
eemmm tu la pasal