N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Sep 2010

Cutemiut Terima Kad raya

Salam Semua

Wah.. tinggal beberapa hari je kita semua umat Islam akan menyambut hari raya Aidilfitri..
so camne ngan persiapan korang..
mesti meriah kan..
cam aku thn ni just buat persiapan ala kadar je...
yang penting buat Ayul dah siap kan awal2..
budak2 for sure meriah ngan Hari raya ni..
cam kita org2 dewasa ni rasanya biasa2 je kot... :D
eemm thn ni kan aku hanya terima 2 keping kad raya je..
aku pun thn ni tak de bajet la nak pos kad raya cam thn2 lepas
tuk thn ni aku terima kad dari member blogger gak la..



hah ni la 2 keping kad raya tuk aku thn ni..
meh tgk dari sapa

dari Ikiqzana
thanks ya zana.. tanda ingatan tuk cutemiut..

dari mamamanja..
thanks ya sal.. sudi mengirim kan kad raya ni dan tanda ingatan tuk cutemiut..

eemmm tu je la tuk raya thn ni.. :D
apapun terima kasih gak kepada semua kengkawan yg mengucapkan selamat hari raya tuk aku..
baik dari FB.. mahu pun blogger...terima kasih diatas tanda ingatan korang utk aku..





Kerja dari Rumah klik sini

4 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

akk kiterx der pun dpt paper,,,cmat hari raya

maslinamansor berkata...

Selamat hari raya dari maslinamansor sekeluarga...

Nana berkata...

selamat hari raya

poker strategy berkata...

hello. hm tak pasti ada ke tak. tapi boleh cari di MPH JJ wangsa maju. sebab hari tu ada nampak lagi. tak pun boleh cari di ebay malaysia.
thank you.