N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Sep 2010

Mirul Main Mercun???

Salam Semua..

Emmmm sepatutnya n3 ni adalah sambungan dari n3 BUNGA API tu hah..
tapi disebabkan aku kelupaan sudah... makanya n3 ni duk je la kat draft tu..
eemm kali ni aku nak sambung story mory pasak bunga api yg jd feveret Mirul thn ni..

korang tau apa ni...
emmm ni la namanya mercun POP POP..
aahhhaakksss
jenama dragon... :D
(jenama tu aku yg pandai2 letak erk..)
eemmm sekarang ni mercun Pop Pop ni dah colourful..
siap dlm straw kecik2 ni hah... klu dulu la kan..
klu tak silap aku mercun Pop Pop ni hanya kaler putih je
ala2 cam bentuk 3 segi klu tak silap aku..
la ni mercun Pop Pop ni rega dia 3 kotak = RM 2
dulu klu tak silap aku satu kotak ni berapa sen ntah.. aku pun lupa..
eemm ni la satu2nya mercun yg Mirul berani main selain main bunga api tu..
tu pun pada permulaan main.. nak kena kita dulu yg tolong balingkan..
dia duk tutup telinga dulu... pastu baru la dia berani nak baling...
sekarang ni pantang nampak.. nak main je... :D
eemmm tu je la yg bebenornya kisah pasal mercun Pop Pop ni.. :D





Kerja dari Rumah klik sini

14 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hehe aku mmg saje takut2kan aQeel spya xmain mercun..sbb aku risau..bahaya la..

mummy_ayu berkata...

Ian pun suka main pop pop nie selain dr bunga api...tapi main bunga api kena ada yg nengok la..

♥ QaseH ♥ berkata...

hehehe,,,,luper plok

YanDarwisy berkata...

Ha..ha..ha..samelah dgn anak aku, Darwisy. Tarap2 mercun ni jer dia berani main.

nza berkata...

xmeriah raya kalu budk2 xmain bunga api.....

Ummi Eisya berkata...

hihi..eisya pun suka main mercun ni..tapi selalu tak meletop sebab eisya balik slow sangat..hihii

p/-bila nak jumpa lg ni..

atty's berkata...

fir pun sakan main .tgk .ade lagi stok kat umah tu

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
eemmmm cam mirul ni pun... hanya pop pop je la ala2 berani2 kucing... tak berapa berani sgt pun...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
hik..hik..hik.. sama je la ngan dak mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
apa yg lupa tu dik

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~
aahhhhaakksss..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak nza~
memang betul..

CuTeMiUt78 berkata...

~ummi eisya~
aahhhhaakkss... eisya kan ala2 pemalu gitu.. :D

eemmm bila ya blh jumpa lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
sama la ngan mirul.. masih ada lagi stoknya kat umah tu