N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Sep 2010

Kembali Bersiaran

Salam Semua..

Wahhhhhh..... rasa cam janggal je jemari ni membuat n3 kat sini...aahhaakkss..
almaklum la.. dah sekian lama rasanya tak berblogging...
eemmm kini baru blh senyum ceria... sebab lappy dah baik... yeeehaaaa...
baru la bersemangat nak berhapdet bagai... :D
nak citer pasal raya.. rasanya cam dah basi kot..
tak berapa best la raya thn ni.. so tak byk sgt la story mory raya kami..
raya yg biasa2 je... sekadar g beraya umah sedara mara...
eemm rumah kawan2 pun kami tak gi beraya thn ni... ntah cam tak bersemangat nak raya gitu...
jemputan open house pun ada yg kami dpt hadiri.. ada yg tak...
biasa la kan bila dah penghujung raya ni... for sure ramai yg buat open house plak...
pada yg sesapa jemput kami, tapi kami tak dpt menghadiri tu.. minta maaf byk2 k..
pada yg sudi menjemput tu... terima kasih kami ucapkan...sebab sudi jemput kami... :D
eemmm citer pasal open house ni..
masa hari Ahad yg lepas..kami menerima kunjungan dari kalangan BLOGGER
aahhaakkss... memang teruja tau bila kawan blogger nak dtg beraya kerumah kami
yg biasa2 ni... aahhhaakkss... korang nak tau sapa..??
emmm kawan blogger se daerah ngan aku lorrr....
sapa lagi klu bukan puan j@j@ bini the rock tu... :D
mereka dtg umah aku 3 beranak.. time tu.. hujan plak tu.. dak Nureen pun baru tido dari dlm keta katanya...
ni kira kedatangan mereka kali ke dua kerumah kami..
thn lepas datang berdua... thn ni dtg bertiga.. kot la thn dpn berempat plak..
tak gitu j@j@.. :D
j@j@ awal2 dah info aku beritahu nak dtg beraya..
kebetulan plak.. hari Ahad tu memang la nak masak nasi ayam cadangnya..
makanya memang rezeki ko la j@j@ makan nasi ayam beraya kat umah aku... :D
eemmm tapi klu tak sedap... diam2.. sudah... ahhhaakkkss....
apapun terima kasih sgt2 kat ko sefamily sudi datang beraya kat umah aku tu..
eemmm sudi perabih kan kuih2 raya kat balang umah aku tu.. aahhhhaakksss...
pas ni jgn serik2 datang lagi tau.. walaupun tak raya... :D
eemmm tu la kan... kami kenal dari dunia blogging...
blh jd member di alam nyata.... :D
gambo??? aahhaakkss... aku blh lupa tau... nak snap gambo.. :D
ko pun j@j@ tak ingat kan aku nak ambil gambo cam thn2 lepas kan...
sudahnya.. tak bergambo :D
takpe la.. janji memori tu still ada kan... :D
eemmm citer pasal gambo.. memang thn ni raya pun kami tak bergambo sakan..
masing2 cam takde mood nak berposing2 gitu...
eemmm ada la kot 3 keping gambo kami sekeluarga di pagi raya..
tu pun dlm kamera kakak ipar aku... tak upload lagi...
eemmm tak pe la.. at least ada gak gambo kenangan kan..
eemmm apa lagi nak story mory ni ya...
cam tak tau nak story mory pasal apa...
takpe aaarrr... ada idea dtg nanti aku hapdet lagi k... :D

p/s: j@j@ , pasal tag contest ko tu.. aku baru terperasan ni.. nanti klu sempat aku join k.. :D




Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Lor...gambonyer mana?

mummy_ayu berkata...

dah ok dah lappy???.
ye la..mana pic...nak gak tgk posing posing...

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hehe...

aku pon amek 2-3 keping je gambo budak nak belajo panjat2 tu haa!! sebok lak dia nak senggayut kat langsir...naseb baik tuan rumah tak perasan time tu..heheh!!!

Nasi ayam ko sedap laa! ayam goreng pon sedap! hot n spicy wooo!!

**aku pon merata beraya rumah memember, tp aseklaaaaa tak sempat nak snap! bz wooo bz....

haha!

**aku sempat pg pasor air itam..lepas tu raya lg sebuah rumah member TR. mandikan budak busuk tu kat sana...lepas tu baru balik rmh mak! sampai ke malam woo baru nampak pangkal jalan!

xD

zura@iwan berkata...

lamanya...slmt hari raya kak rina maaf zahir n batin ye....

slmt kembali kak...

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~
aahhaakkss.. gambo kelupaan sudah... + takde mood sgt nak posing

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
aahhaakkss... gambo posing2 thn ni takde...

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aahhaaakkss.. kira sempat gak la ko snap yo... gambo Mirul terbongkang... ko tak snap ke... alamak.. malus aku... apapun thanks la sudi datang beraya kerumah aku

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
apa yg lama.. selamat hari raya maaf zahir batin ya