N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Sep 2010

Dugaan Ini...

Salam Semua..

Rasa lega dapat menghapdet blog ni..
walaupun hanya bersiaran dari CC..
sungguh sedih bila lappy buat hal..
semua keja tak menjadi..
dari minggu lepas.. last tentang n3 b'day aku tu..
macam2 hal yg menimpa... dari masalah family la..
masalah lappy rosak la..
masalah kewangan la...
adddooiii haiiii.. fening kepala...
nak2 dah dekat nak raya ni.. lagi la haru dibuatnya..
tapi tu semua hikmah dari Allah S.W.T
aku terima ngan redha...
dugaan tuhan di bulan pose thn ni..
dugaan aku memasuki alam umur 32 thn ni..
memang sejak kebelakangan ni byk benar masalah yg timbul..
apa jua aku kena tabah menghadapinya...
aku kena sabar melalui ujian2 ini..
kerana setiap ujian2 Allah ni ada hikmahnya kan..
nak sedih2 pun tak guna.. benda dah memang terjadi..
apa jua kena la harungi..
aahhhh.... sedih2 plak n3 kali ni...
eemmm just nak hapdet utk kenangan kan..
so sekarang ni aku dlm proses memulihkan semangat yg hilang..
dlm proses tuk back to normal...
doakan semoga aku tabah menghadapi dugaan2 ini...






Kerja dari Rumah klik sini

6 ulasan:

♥ QaseH ♥ berkata...

sabar kak hadapi dugaan,,,kite akn jd pengomen tegar akk blik taw,,,

Ummi Eisya berkata...

hidup ni memang tak pernah lari dari dugaan..kena hadapi dengan tenang dan sentiasa berdoa agar dipermudahkan segala urusan..nak lagi dalam bulan yang mulia dan penuh barakah ni..InsyaAllah..

ninie's corner berkata...

setiap dugaan yg Allah turunkan... ade hikmah disebaliknya...kdg2 Allah nk bg sesuatu bkn terus direct kite dpt...tp ade ujian yg perlu kita tempuh dulu...semoga Rina tabah mengharunginya...:)

ikiqzana berkata...

semoga rina tabah menghadapi dugaan ini.. amin.

Yan berkata...

salam kak..
samela yanpn dlm dugaan jgk ni..
Alla duga kite sbb dia syg kiter.. spaya kite igt dia..

raya mane taun ni?

kak, emelkn kite mp3 raya tuh

untapasir@yahoo.com

Yan berkata...

kak..thanx da dpt
tgh dload nih

yg tag contest tuh kak rina tu akakla sape lg