N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Sep 2010

Welcome Back !!!

Salam Semua...
Wah.. lama betul blog ni sepi kan..
dah siap bersawang2 tu... uhukk..uhuuukk..uhhhuuukk...
eemmmm masih dlm mood raya ke korang..
aku..??? nak kata dlm mood raya tu tak kot..
sebab memang takde mood raya tu...
raya thn kami sambut ala kadar je...
almaklum la.. byk masalah yg melanda kan..
tapi apapun raya tetap raya..
tentunya blog2 korang... masih lagi bercerita tentang raya kan..
buat masa ni tak dan nak jelajah blog korang..
aku ada misi yg perlu di selesaikan..
ni pun bersiaran dari CC je..
lappy kesayangan masih kat wad..
tapi buat masa ni blh la kot klu nak story mory pasal raya kami yg sedang2 je..
Raya pertama kami, thn ni kami sambut kat BP
memandangkan thn ni giliran raya kat BP.
Kebetulan plak semua adik beradik my cik abg berkumpul kat umah thn ni.. so ada sikit la rasa kemeriahan beraya.. terutama dak Mirul sebab semua sepupu2 dia ada berraya...budak2 kan memang suka je la..thn ni alhamdulilah dapat la beraya ke rumah sepupu dan makcik2 my cik abg.. cam thn lepas.. kami je la yg ketinggalan.. tapi thn ni kami dapat join konvoi beraya beramai2.. dah macam ahli rombongan cik kiah tu ha.. penuh umah bila kami datang serbu. Macam nak marhaban dah.. :D
Thn ni gambo raya kami ada la sekeping kot.. tak semangat nak bergambo gitu..
tu pun tak dan aku nak uploadkan kat sini.. lain kali aaarrr aku publishkan :D
pastu raya kedua baru la kami beraya kat JB..memandangkan atok aku kan tgh sakit.. so raya thn ni semuanya cam tak semangat.. termasuk la mak ayah aku..
klu raya kat JB ni.. tak cam raya kat kg... almaklum la.. raya kat bandar kan..my cik abg pun cam kuuurreenngggg skit klu beraya kat bandar ni...tak meriah katanya.. bagi aku sama je pun :D. Kat Jb pun just beraya umah makcik2 dan pakcik2 aku je.. pastu duk umah layan tv je
Raya ke3 pagi2 kami dah blk semula ke BP sebab Marhaban or Baraan perempuan dah mula hari raya ke 3 tu... thn ni my cik abg tak dan la nak ikut baraan lelaki sebab dah blk ke jb masa raya kedua tu...
eemmm actuallykan cam ketandusan idea la plak.. tak tau nak stroy mory apa lagi.. eemmm tu je la kot citer pasal raya kami yg biasa2 je...ok la.. lain kali klu berkesempatan aku story mory lagi k...
p/s: amat la tak seronok bila story mory takde gambo kan... :(







4 ulasan:

YanDarwisy berkata...

Jgn lame sgt...ramai peminat hang tunggu...

mummy_ayu berkata...

ooo..patutla..lappy masuk sepital ye...tak pe..kami setia menunggu...

zura@iwan berkata...

slm....slmt hari raya maaf zahir batin ye kak......

slmt kembali bblogging...

♥ QaseH ♥ berkata...

wa rindu bangat sama akk ngan da gebusssss mirul,,,,,muahhhhh