N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Sep 2010

Citer B'day

Salam Semua..

Kembali bersiaran setelah beberapa hari menyepi kan diri...
eemmm ni bersiaran pun guna pc member aku..
lappy masih lagi masuk wad..
sedih aaarr... dah nak raya.. lappy plak buat hal..
hari ni dah 27 hari kita semua umat Islam berpose..
kejap je kan.. lagi beberapa hari je dah nak raya..
persiapan raya aku belum buat satu apa pun lagi..
al maklum macam2 masalah yg melanda kebelakangan ni..
aahhhh... takmo di fikir2kan lagi..
hari ni nak story mory pasal beberapa citer yg tertangguh2 tuk di publishkan..
okey aku mulakan ngan citer masa b'day aku yg lepas..
thn ni tak la sambut apa2 pun.. sama je cam thn2 lepas pun..
ate dah tua gitu kan..
tapi tak kisah la tu.. janji org2 yg tersayang ingat b'day aku tu..
thn ni thn kedua aku sambut b'dy dlm bulan pose..
so pas berbuka pose tu.. aku tak da la excited apa2 pun..
sebab org2 yg tersayang dah wish bdy sebelum2 tu lagi.. :D
pas ayah Mirul blk keja mlm tu.. si Mirul sibuk bebenor ajak ayah dia g beli kek..
siap cakap.. kan b'day Ammma...
aahhhaakkss... dia plak yg terlebih excited..
so si Ayah pun gigih la ke kedai kek..
walaupun masa tu jam dah menunjukkan ke angka 9.30 malam..
sib baik malam tu dia blk awal skit dari biasa2..
buatnya dia blk kul 11 malam.. haru je nak cari kek kan..
so pergi la dua beranak tu kekedai kek..
tanpa beritahu aku.. konon nak surprise la tu..
padahal aku dah tau dah.. :D


taaraaaa.. ni la hasil belian kek oleh somi aku serta anak tersayang..

posing2 kesukaan dpt kek.. :D

pas sesi meniup kek.. harus la potong keknya kan..

ibu punya b'day so ibu la kena potong..
dak ayul tak sabar dah nak makan kek tu.. :D
apapun thanks tuk my cik abg sebab belikan kek
walaupun kecik.. cukup la utk kami sekeluarga... :D
ala... tak kisah pun ada kek ke takde kek ke..
umur aku tetap meningkat kan..
yg pasti ada surprise lain dari my cik abg tau..
tu next n3 k..

p/s: Nak melupakan apa yg terjadi.. tapi amat payah tuk di lupakan.. rasa sebak diri bila mengenangkan apa yg telah terjadi.. :(







Kerja dari Rumah klik sini

12 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Hepi belated besday!!

mgkn aku terlalu lmbt ucap besday kat ko Na! sory yerk!

Mummy Dasy berkata...

Happy belated B'day kak... Mirul yg excited tgk kek tu *ngee*

atty's berkata...

selamat hari jadi rina..semoga rina dimurah kan rezeki.dan bahagia disamping family tercinta..

mekchu berkata...

sekali lagi, hepy belated bday.. geram je mierul tgk kek tu.. hehehe..

♥ QaseH ♥ berkata...

lama x tgok pic akk ngan mirul,,,appy besday akk

ibuayu berkata...

happy belated birthday

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
thanks ya.. ala aku tak kisah pun :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
hik..hik..hik.. tu la pasal

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
thanks ya kty

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
thanks ya.. memang pun dia yg over excited

CuTeMiUt78 berkata...

~qaseh~
thanks ya dik

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu ayu~
thanks ya :D