N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Sep 2010

Bunga Api !!!!

Salam Semua...
Lama rasanya tak story mory pasal dak Mirul kan..
actually story mory ni masa bulan pose yg lepas..tak dan nak publish gitu..
walaupun kejadian dah berlalu.. tapi stroy mory baru nak citer hari ni.. :D
eemm alkisah Mirul ngan bunga api...
tahun ni Mirul amat la teruja nak main bunga api.. kemain lagi eksen.. mentang2 la dah pandai main kan.. so klu blh hari2 nak main bunga api.. tapi bunga api je la.. mercun2 Mirul tak berani.. jgn kan main.. dgr pun dia tutup telinga.. Bagus gak.. tapi jgn masa ni je tak berani main mercun.. sok2 dah beso hah.. berani la plak.. :D
meh tgk gelagat Mirul main bunga api


hah ni la bunga api saki baki yg tinggal..bunga api ni saki baki thn lepas punya..
thn ni peruntukkan tuk bunga api nan ado.. :D




see main bunga api sambil nyanyi lagu SELAMAT HARI RAYA.. kemain seronok lagi tu.. tuk pengetahuan korang.. smpi la ni Mirul still lagi sibuk nak main bunga api tau.. sib baik la ada skit bunga api yg tinggal.. klu tak haru gak.. mana nak cari pas2 raya ni kan.. Bila tgk mirul main bunga api ni.. teringat masa zaman kecik2 dulu.. akupun pernah gak alami situasi Mirul ni.. rasa teruja bila main bunga api ni.. cam hari2 adalah hari raya gitu.. tapi dulu zaman main mercun2 ni takde la smpi yg putus2 jari.. tak mcam sekarang ni ada je kes yg putus jari la.. tangan la.. macam2 hal la... ish minta dijauhkan la... eemmm tu je la stroy mory Mirul ngan bunga api.. nanti klu berkesempatan aku story mory pasal raya Mirul plak :D


12 ulasan:

Mak Su berkata...

selamat hari raya rina, and mirul :)

cemana raya, best?

maksu tahun ni belikan pop pop jer utk w, hahaha

zura@iwan berkata...

main bunga api budak2 mmg suka....hehe

eRiNsZ berkata...

rindunyer kat mirul comell

mummy_ayu berkata...

ayu pun tahun nie main bunga api tahun lepas..tapi dah masuk angin sikit la....

maslinamansor berkata...

selamat hari raya..
anak mas takut kalau bunyi mercun. Kalau bunga api tak pernah try lagi sebab dia kecik takut tak pandai main..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Rina...

aku tag ko ajak masuk contest. Maklumat lanjut sila ke blog aku NOW!

hehehe!

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
selamat hari raya mak su... aahhhaakkss... raya thn ni biasa2 je mak su..

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
a'ah.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~erinz~
hik..hik..lama tak ke sini ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
eemmm tu la.. memang cam dah masuk angin skit.. tapi ok la kan.. dari beli lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~maslina~
hik..hik.. cam mirul pun baru sekarang ni asyik main bunga api.. baru berani

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
alamak... aku baru tau ni.. emmm nanti sat aku terjah... kot la sempat nak join kan