N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Sep 2010

KELETOP ?????

Salam Semua..

He..heh..heh..heh.. sekarang ni nak story mory pasal dak Mirul je..
memandangkan kat drafr berderet2 gambo Mirul yg aku dah uploadkan...
cuma tak dan je nak story mory bagai...
so memandangkan gambo dah ada kan..
cuma nak mengingati blk peristiwa2 yg terjadi kat gambo2 ni...
masa tuk gambo2 kat draft ni tadi... terpandang la gambo Mirul ngan 'KELETOP'nya..
aahhaaakkkss... apa tu 'KELETOP' ??
nak tau.. meh tgk gambo ni...

hah..hah...hah.. tu dia Mirul kusyuk ngan 'KELETOP' dia..
ooopppss.... botol susu tak tinggal tu...

'KELETOP' a.k.a laptop mini cap dragdon..
dragon lagi.. :D heh..heh..heh..heh...
Mirul yg gelarkan mini laptop ni 'KELETOP'
hah ni la dia mini laptop Mirul tu..
bagus gak kan... dia belajar ABC.. 123.. dari sini gak...
ada bahasa cina lagi tu...
tapi yg suka dia tekan adalah.. button yg ada gambo BANANA or PISANG..
sebab bila klik button tu.. for sure la akan keluar perkataan BANANA
berulang2...memekak kan telinga je aku dgr...
la ni klu kemana2.. mesti nak bawa 'KELETOP' dia...
konon2 blh la berwifi gitu... aaahhhhaaakkkss...
cam ayah Mirul cakap.. anak borek.. mak rintik2... aaahhhaaakkksss... :D
anak2 zaman sekarang kan.. serba canggih gitu.. ;D





Kerja dari Rumah klik sini

8 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hahahahh lawak la wei..adoi..ye ye je ape aku ingt keletop ..rupenye latop yek..ade bunyi keletak keletuk..ekkeke:p

TuYa berkata...

keletop..
hehehehhe..canggih betul mirul..

zura@iwan berkata...

loeiiii ingt ke apa tu keletop...rupanya laptop...adoiiii lawak tul mirul ni..hahaha

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
aahhaaakkss.. ya kot.. tu yg jd keletop tu

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
aahhaakkss... canggih gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
aahhaakksss...

mummy_ayu berkata...

he he he..bole la tu ada bunyi..laptop - keletop...mcm mcm

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
aahhhaakkss... janji ada bunyi kan