N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Sep 2010

Citer tuk Hari ini

Salam Semua....

Bersiaran waktu rehat... :D
eemmm biasa la kan... sibuk memanjang.. tak dan nak hapdet pagi2 buta...
kena la settle kan keja dulu baru blh nak berhapdet bagai...
apa nak story mory hari ni ya...
aahhhaakksss... ni dek kerana dah kehilangan idea nak bercerita citu la ni...
padahal ada gak beberapa citer yg dah ada kat draft.. tapi tu la.. tetiba idea hilang gitu je..
tapi tak pe.. akan ku gagahkan gak.. tuk kembali kan idea yg hilang tu.. :D
semangat nak berblogging kan.. :D
hari ni lunch makan bekal yg dibawa dari rumah je..
aahhhaakkss... almaklum la.. lebih menjimatkan..
memadangkan pas raya ni kan.. kena la berjimat cermat..
event raya thn ni tak la aku berbelanja sakan...
tapi kena gak la berjimat cermat..
eemmm yg bebenornya kan.. ada hal yg bakal terjadi tau..
tapi aku tak blh nak war2kan.. selagi belum dpt pengesahan dari pihak atasan..
nak tau apa dia... kena la tunggu saat dan masanya.. :D
k la korang.. aku nak g jelajah sambil melawat2 rumah rakan2 lain ni..
nantikan citer2 terkini dari blog cutemiut ni ya..






Kerja dari Rumah klik sini

2 ulasan:

[-suziey-] berkata...

ape yg bakal terjadi rina..haih suspen plaks

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hik..hik..hik.. tttuuunnggguuu