N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Feb 2012

N3 TERPENDEK

Salam Semua...

Selamat pagi Khamis..
heh..heh..heh.. Khamis baru nak menghapdet yo..
yg bebenornya.. baru hari ni sempat nak menghapdet bagai..
biasa la klu dah masuk ofc.. memang bzios..
nak berblogwalking pun tak dan rasanya..
ni pun taip laju2..
konon niat nak menghapdet la story mory lagi..
tapi kena attend meeting la plak..
eemmm tak habis2 meeting...
ok nanti sambung lagi..
sekadar sempat buat n3 pendek tuk pagi ni ;D





6 ulasan:

Cik Wanie Ghani berkata...

oklah tue kak,
at least ada jugak entri kan,
hihihihi
<3 <3 <3

erienz berkata...

samalah kite, pepagi sibuk gi program kat kolej...

Nida berkata...

sempat lagi tu..hehe.

CuTeMiUt78 berkata...

~cik wanie~
bab2 hapdet tu... memang nyempat je

CuTeMiUt78 berkata...

~erienz~
oh gitu ke

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
sempat aje.. ;D