N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Feb 2012

DINNER KAT BINTANG IDAMAN PLAK

Salam Semua

Malam minggu yg lepas
saja request kat my cik abg..
ajak dinner kat luar plak...
maklum la.. masak tghari Sabtu yg masak ikan bakar tu..
takde balance smpi ke malam..
kat umah pun kami2 je yg tinggal..
kakak ipar aku awal2 dah keluar..
so nak masak utk mkn mlm amat malas..
lagipun my cik abg dah dpt duit BR1M tu..
ala yg RM 500 tu
so ni la masa belanja anak bini makan..

Tekak mlm tu ngada2 plak nak makan chiken chop kononnya..
sama je ngan my cik abg..dah lama tak mkn chiken chop katanya..
so decide mlm tu mkn western plak la..
tapi lokasi makan tu.. my cik abg kata.. cari tmpt yg jauh skit laa..
pusing2 la kat bandar BP..
tak ingat plak kat mana ada chiken chop yg best...
pastu lalu la kat Peserai tu..
nampak la restoran ni

tmpt agak menarik gak la..
lokasi betul2 melepasi hospital Putra..
ala klu org BP tau la mana tmpt ni
so singgah la situ..
ngan harapan ada la western food
n chiken chop yg diidam..
aahhaakksss.. cam mengidam apa je kan..
teruk betul laki bini ni..
skali tgk menu..
alamak.. takde western la..
tmpt skit punya menarik..
terus blur nak makan apa erk..
tgk2 menu..
my cik abg try la nasi goreng USA
aku plak try nasi goreng SeaFood
dak Mirul plak.. nasi PATAYA
air kami order air buah je..
service agak kuuuurreeeenngg skit..
dkt sejam gak kami duk tunggu baru makanan sampai..
tgk cam menarik...
tapi rasa agak kkkkuuuurreeenngg gak la..
sebab rasanya cam masak ngan minyak sapi
di sebabkan dah order kan..makan je la labu..
malas nak snap gambo makanan..
sebab tak berapa nak nampak..

gambo gedik Mirul
nak gak duk kat kusi tinggi..
dh mcm duk kat Bar plak..
tinggi bebenor..
dah habis makan bayor la kan..
eemm rega nya tak berbaloi plak ngan rasa masakan tu..
utk menu hari tu.. reganya RM 28.90
eemm cam lari dari rega sebenar plak rasanya..
sebab kami dah tgk rega kat menu2 tu..
malas nak panjangkan citer...bayor terus balik
so nampaknya.. kali ni je la g kat situ..
dah mahal... tak sedap plak tu..
tmpt je menarik...
punah selera kami yg asalnya nak mkn chiken chop tu..
kononnya klu g jauh2 skit dari tmpt biasa dpt la makan apa yg di idam kan
tapi lain plak yg dpt
takpe la ya.. lain kali kita g kat Serambi Rasa kat Pt. Raja tu..
ada chiken chop murah je.. RM 5 je...
dkt je ngan umah pun.. tak yah nak membazir minyak keta.. ;D


4 ulasan:

atty's berkata...

takpe, nextime makan chicken chop lak

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
aah kak.. next time mkn chicken chop plak.. ;D

Neeza.Areef berkata...

bakpe g situ..aku mmg takk la nk mkn kt situu..dah la sloww..x bestt langsunggg..cincai je service dier..mkn pun cincai masak..

klu nk ciken cop lps jambatan spital putra tu belah kiri ape nama seafood tu ek x igt..situ ciken cop dia sedappp..thai food sedap..semer sedapp..rugi koo x try situ

ct rahani berkata...

memang mahal la kak.. x berbaloikan.. huhu.. klu kt jb chicken chop rm5 ader kt hutan bandar.. lama dh x ke sana..