N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Feb 2012

MIRUL TOLONG GEGARKAN EVENT TM GEGAR BP

Salam Semua

Hik..hik..hik.. dah hari Rabu baru la sempat nak berhapdet...
almaklum la...baru pas habis event kan..
so segala report nak kena siapkan..
hari ni baru la agak free skit..
tu yg baru mengupload gambo2 kat dlm draft..
upload je.. belum sempat nak buat n3...
nanti2 la klu free blh story mory
walaupun hari kejadian dah basi.. ;D

Okies tuk n3 warm up hari ni..
for sure la masih lagi nak story mory pasal
event TM GEGAR BP
yg baru je lepas..
heh..heh..heh.. padahal bukan la ada apa yg menarik pun..
dah waktu tu.. aku kena bertugas kat booth kan..
tak dan la nak tgk2 aktiviti yg berlangsung kat dataran tu..
cuma hari Sabtu tu.,.
aku siap bawa bodyguard..
sapa lagi klu bukan dak Mirul..
bukan tak blh klu dia tak ikut..
tapi disebabkan kat umah takde sapa nak jaga..
pengasuh dia plak hari tu ada hal..
ayah dia plak keja gak..
tu yg aku hangkut skali dia g dataran..

Kemain skee dia dpt ikut..
almaklum la.. dia bebas nak kesana kesini..
semua org dia tegur...
smpi aku plak yg naik risau..
mana taknya.. aku tgh sibuk attend cust..
tetiba dia blh main lari2 kat tgh2 padang..
pastu blh siap ajak kengkawan aku layan dia..
sampai bos aku pun dia ajak main ngan dia..


tgk la gelagat dia..
mentang2 la booth kitaorg dkt ngan kolam air pancut ni..
dia siap nak berposing2 kat situ..

kemain posing kat kolam tu...
kat belakang tu.. tgh ada aktiviti pertandingan tarian poco2
pada mulanya dia ajak aku g ronda2 kat situ..
siap dia cakap dia nak ambik belon beso kat dataran tu..
tapi takde maknanya
ibu tgh keja nak.. tak dan nak layan ko..
sib baik la dia blh behave n faham ibu dia tgh keja..
so dia pun duk layan cd2 dia kat booth je..
lagipun dia faham tgh panas gitu..
so tak kuasa dia nak main tgh panas.. :D

Walau camne pun..
aku tak blh lama2 kat booth tu..
dlm kul 4 ptg.. aku dah chow balik..
bab body guard aku dah mula merengek2 nak blk..
sib baik la bos memahami.. klu tak.. payah aku.. :D
ok tu je la n3 warm up..
nanti aku hapdet lagi story mory



3 ulasan:

Neeza.Areef berkata...

aku x pegi pun..cocer x menahan la x larat

CuTeMiUt78 berkata...

~neeza~
aahh. cocer panas yg amat

Ena Qalinsya berkata...

dh besau dh amirul upanye..
bila nak menambah wehhh