N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Feb 2012

MARI2 KE KARNIVAL TM GEGAR BP

Salam Semua

Selamat pagi Jumaat...
cepat betul masa berlalu.. Jumaat dah...
minggu ni memang betul2 amat sibuk...
sibuk ngan meeting n event sana sini..
juga sibuk ngan persiapan event ni..

event besar TM
TM GEGAR BP

so di kesempatan ni..
nak war2 kan kat korang2 semua..

MARI DATANG BERAMAI KE DATARAN BATU PAHAT
BERMULA DARI HARI NI 24HB HINGGA 26HB 2012
DARI PUKUL 9.30 PAGI HINGGA 10 MALAM
ADA BERMACAM2 AKTIVITI2 DI LAKSANAKAN


bagi org2 BP
mari memeriahkan lagi karnival TM GEGAR BP

p/s: aku kena bertugas dari hari ni smpi la Ahad ;D sempat gak hapdet utk promote..




3 ulasan:

ct rahani berkata...

hepi weekend kak.. klu dekat boleh gak terjah nih..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ok..chantekk. Mlm ni aku kan ke sana. hang ada x?

Nida berkata...

nak datang.. tapi apakan daya