N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Feb 2012

G MANDI2 KAT STAR HILL

Salam Semua

Sambung story mory masa coti2 ari tu..
hari Senin tu.. kan masih lagi coti..
asalnya planning nak g mandi2..
tapi tak sure nak g mana..
last2 adik aku decide..
g kat STAR HILL
perggghh ingat nak g star hill kat KL nun..
rupanya dekat je ngan umah mak aku pun..
area2 Kempas je...
mula cam tak confident je..
sebab tak pasti star hill tu tmpt apa..
tapi adik aku kata.. tmpt mandi2 yg lebih kurang cam kat hutan bandar tu hah..
oh.. ok.. so go on je la..
kami g 4 org je..
aku... Mirul, adik aku yg bongsu ngan kawan dia..

hah ni tag tangan..
masuk sini berbayo ya.. 1 pala = RM15 utk dewasa
budak2 = RM11
kena pakai tag ni time masuk ke tmpt mandi2 tu..
ala2 cam nak g mandi2 kat Wet World gak la..

tara... dua tangan gebus yg memakai tag ni..
yg ijao tu tuk budak2.. yg purple tu tuk org dewasa..
tak yah bagi tau tgn sapa.. teka la sendiri...
aaahhhaakkss... ;D

Tmptnya.. dari pintu masuk tu.
memang la tmpt org main golf...
tapi di belakang kawasan golf tu ada tmpt mandi2..
eemmm kira cam menarik gak la..
ala2 kolam mandi gitu..
ada dua tmpt..
satu khas utk kanak2..
tapi org dewasa pun blh join gak la..
terutama bagi org2 yg nak berendam
akan tetapi tak skee air yg dalam..
so blh nak kongsi ngan kolam kanak2 ya.. ;D


dah nama pun tmpt budak2 kan..
ada la gelongsor semua...
so seronok la budak..
sambil mandi sambil main gelongsor


tgk dak Mirul..
seronok la dia dpt main sambil mandi..
smpi tak kisah pun cocer panas terik ke tak..






peace dari Mirul..
aahhhaakkss.. mandi kolam siap pakai google..
pas dah puas mandi kolam budak2..
sibuk la nak join ucu dia plak
kat kolam org dewasa...

kat sini air agak dalam gak..
so kena la ucu pegang bagi jgn tenggelam

malas ucu nak pegang.. bawa naik ketepi skit
supaya tak tenggalam


ramai gak org datang berkunjung..
walaupun cocer panas terik...
tak kira.. janji happy berendam
aku cam teringin gak nak join..
tapi keadaan tak mengizinkan..
al maklum la org feremfuan kan..
so aku jaga beg ngan pergerakan diaorg je la...

dah puas mandi.. posing2 jap kat papan kenyataan
konon2 menunjukkan kami dah smpi kat Star Hill
dak Mirul dah monyok sebab dah penat main air kan..
so mata layu je la..
dlm kul 5 lebih baru kami gerak blk..
belum sempat sampai rumah dak Mirul dah selamat beradu dah.. :D



11 ulasan:

mama tim berkata...

best tau mandi kat tempat camni sekaki sekala..

Dee berkata...

budak2 ni pantang nampak air kan..panas terik tolak ke tepi..

Nida berkata...

laaa.. mati-mati ingat kat KL..hehe. Wah, kena pergi ni nanti... tak sabar nak balik Johor....

atty's berkata...

budak2 kalau dapat mandimanda memang suka sgt2.

Neeza.Areef berkata...

tgh panas2 mandi manda x rasa..mmg besttt je

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tim~
sekali2 ok la... klu selalu takut jemu plak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
betul..betul...

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
heh..heh..heh.. mula2 ingat kat KL gak.. rupanya kat kempas je

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
betul la kty..

CuTeMiUt78 berkata...

~neeza~
betul la.. sedap je berendam

ct rahani berkata...

makin cantik starhill ni kan kak.. tiket pun dh mahal.. walaupun dekat bebeno tp belum berkesempatan nk bwk anak2 mandi amnda kt sini.. harus pegi bila free ni..