N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Sep 2011

TENGOK CUBPRIX 2011 KAT KLUANG PLAK !!!!

Salam Semua

Sambung story mory lagi..
aahhaaksss... ni kira sambungan dari n3 yg lepas..
kemana kami lepas lunch kat asam pedas tu..
kami ke sini plak

heh..heh..heh.. tu la planning asal yg bebenornya..
g tgk cubprix kat Stadium Kluang..
sebelum g tu.. nyinggah dulu makan kat tmpt asam pedas tu..
dah kenyang kan.. baru la g cubprix plak..
eemm tu buku cenderahati dari petronas..siap ada jadual perlawanan lagi tu..
masuk memang percuma.. cuma parking je berbayar RM3..
kira ok la.. at least kita tak la risau..
ada g jaga kan...
kami g hari Sabtu.. sebab my cik abg kata.. hari Sabtu tak berapa nak ramai org..
eemmm memang tak berapa ramai pun..
tapi klu dah dua beranak ni minatnya sukan pemotoran..
apa kira ramai ke tak.. tetap di redah gak...


emmm mula2 kami duk la kat tmpt duduk yg ala2 cam grand stand tu..
nampak la rider2 tu tgh berlatih tuk ambik masa tuk menentukan petak2 perlawanan esoknya..
duk kat situ tak blh lama.. sebabnya.. panas giler..
mau cair duk kat situ..
makanya beralih la kami duk kat bawah pokok..
eemm nyaman skit...
pastu kami duk la ronda2 kat booth2 yg ada kat situ..
ate klu dah bab motor2 ni.. makanya booth2 kat situ..
kebanyakkannya berkenaan moto gak la kan...

tak sah klu takde pameran motor2 beso cenggini..
oh.. my cik abg dah berangan nak pakai moto cenggini..
siap ada dialog si ayah ngan anak..
Ayah : Perrrggghh... bestkan klu dpt moto cenggini..
Anak : Ayah nak... nanti Ayul beli kan..
hah..hah..hah..hah.. anak nak belikan tuk ayah tu..
hai la anak... untungnya nak belikan ayah moto cenggitu ya..
ingat moto tu.. setakat 10 sen ke 20 sen je ke...

posing2 ngan moto racing..
muka berkerut2 sebab panas.. ;D
posing2 plak ngan moto kegemaran ayah..
sekarang ni klu posing mesti tangan ada peace gitu..
gaya tak blh blah.. ;D
okies ayah pun nak interframe gak..
dpt bergambo ngan moto idaman pun jadi la ya

dah puas bergambo ngan moto beso..
ada hati gak nak bergambo ngan moto tecit ni..
aahhaakkss.. sgt cute..
moto menggunakan bateri..

heh..heh..heh.. siap ckp kat ayah dia..
"ayah belikan Ayul moto cenggini la..
blh ayul bawa jalan2.."
oh2... bertukar plak dah ya...
ehem..ehem.. moto tu... sesuai tuk ma je la yul...
tak sesuai tuk ayul.. :D
aaahaaaksss.. ada hati gak tu..

Pastu.. kami duk la jalan2 dari satu booth ke satu booth..
bila dah jenjalan tu.. tak kan lepas sesi rembat merembat kan..
masuk booth Racing Boy terbekenan plak nak beli payung
ada siap pakage plak tu..
beli payung size beso blh dpt beli T-shirt ngan rega 10rm je..
maka terpengaruh sudah...
bukannya senang nak dpt rega murah..
time cenggini la dpt rega yg murah...
jadinya... ni la hasilnya

heh..heh..heh.. dlm beg ni adalah hasil rembatan

ni barang2 hasil rembatan tu..

eemmm topi ni kami tak beli tau..
klu beli mahal tu.. satu mau mencecah RM 30 gitu..
ni kami dpt percuma.. esklusif lagi..
siap ada tanda tangan rider2 petronas..
masa kat booth petronas tu.. ada la kuiz..
so my cik abg suruh aku g jawab..
pandai dia erk.. dia bagi jawapan.. tapi aku yg kena g dpn tuk jawapkan..
dia takmo gi depan... segan katanya..
ahhaakkss.. aku dpt jawap 2 soklan..
makanya.. dapat la 2 topi yg di bagi direct oleh rider2 petronas tu sendiri..
aku dpt dari rider Petronas Hafiz ngan Sharil..
perrgghhhh sapa sangka kan dpt dari rider cubprix petronas..
glamer jap... :D

ni t-shirt my cik abg..
satu dari Racing Boy n satu lagi dari Honda..

yang ni plak tuk kami 2 beranak..
itam tu.. aku punya..
yg biru tu.. dak ayul punya...
jadi la kenangan2 kan..

Kami tak lama pun kat situ..
disebabkan panas kan.. jadi tak blh la nak lama2 sgt..
blk kami dah kepenatan
so tu je la story mory tuk hari wikend yg lepas..


6 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

terbekenan plk aku dgn moto betri tu..round2 kg nek moto tu dgn nuren syok gak tu kan??

hak hak hak!

ct rahani berkata...

comel la moto tecik yg guna bateri tuh.. ada jual kt pasaran ke kak.. klu ader leh la beli.. leh pakai gi wat keje utk elakkan jammed.. hahaha..

Mama Gee berkata...

chomelnyaa motor2 kecik tu... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aah.. sama la ngan aku.. terbekenan ngan moto tu.. blh gak bawa ronda2 kg kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
eemmmm.. rasanya ada kat pasaran kot...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama gee~
memang comel tau