N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Sep 2011

Makan2.. Jamuan Raya..

Salam Semua

Bersiaran lagi ehhh....
heh..heh..heh.. ada story mory
ada la hapdet gitu kan...

Kali ni nak story mory pasal jamuan raya plak..
makan lagi kan..
mana la tak membesar bagai johan.. :D
minggu lepas punya story mory...
kami menghadiri jamuan raya JPAM
apa tu..JPAM ??
Jabatan Pertahanan Awam Malaysia..
heh..heh..heh.. jgn konfuse erk..
actually kitaorg temankan mak aku g jamuan tu..
kebetulan buat kat BP..
mak aku dah rindu ngan cucunya..
so dia suruh aku dtg jamuan tu.. semata2 nak jumpa Mirul..
dgn gigihnya kami berdua g sana...
smpi2 sana.. org dah mula makan2..
ate cam segan gak la kan..
sib baik mak aku ni org kuat VVIP
jd kami dpt la duduk kat meja VIP gitu..
heh..heh..heh..heh..
menu.. ada satay.. otak2.. ketupat.. lontong..nasi..
uuiiissshh.. byk giler la..
smpi naik sendat perut melantak..

dak Mirul ngan sataynya..
memang feveret dia gitu...

dpt la gak snap banner salam aidilfitri JPAM tu..
dak Mirul sempat gak naik pentas...
dpt duit raya dari pengarah JPAM gitu..

hah.. yg aku bulat kan tu..
mak aku.. a.k.a opah Mirul
tgh sibuk bercakap2 ngan bos..
pastu.. dak Mirul nampak plak pelawak Zaibo..
sibuk nak ambik gambo ngan dia..
Zaibo ni.. jemputan VVIP gak la..

sempat la bergambo ngan Zaibo..
tgk dak Mirul tak tinggal ngan sataynya..
pastu.. sambung makan2....
time nak blk.. tetiba dak Mirul nak ikut opah dia blk JB plak..
yang ya2 nya..nak ikut opah naik bas aaahaakkss..
org tak pernah nak naik bas..
tu cam jakun tu..
sib baik la.. blh di pujuk.. klu tak.. haru dibuatnya...

balik dari jamuan.. dpt la beg goodies dari JPAM

isi dlm beg goodies...
ada kuih2 raya...
ok la kan.. dpt gak..
so tu je story mory utk hapdet terkini...


4 ulasan:

Tihara berkata...

woo setap nye mirul mkn sate :)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ada Zaibo..?

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
sedap..

CuTeMiUt78 berkata...

~jaja bini the rock~
aah..ada Zaibo.. ;D