N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Sep 2011

Posing2 Cucu2 Atok ngan Opah

Salam Semua

Heh..heh..heh... sambung lagi citer pasal raya...
selagi ada story mory pasal raya..
selagi tu la.. berhapdet citer raya ;D

Okies sambungan dari citer raya pertama tu..
sementara nak tunggu hujan berenti..
duk lepak2 kat umah mak aku dlu..
makan2... baring2.. tgk tv..
eemmmm raya ni makin bertambah2 la berat aku..
asyik2.. makan je kan...
sambil tu posing2 raya gitu..


dak Mirul posing2 ngan atoknya..
sambil mata menjeling tgk tv...
atok ngan cucu yg sedondon..
kan kata mak aku beli baju tuk lelaki2 sekayu gitu..
Mirul memang manja ngan atoknya..
maklum la cucu sulung kan..
so apa2 skit2 Mirul..Mirul.. dan Mirul..

pastu posing2 ngan atok dan opah plak..
eemmm posing sama2 ngan cucu gitu kan..
tu la 2 cucu yg ada... buat masa ni,...
anak adik aku dah 4 bulan masa ni..
bakal jd cam Mirul gak gayanya..semangat gitu...
eemmm pas dah posing2.. layan makan2 kuih plak..
ujan masih belum berenti lagi..
kebetulan makcik2 aku dtg umah plak tu..
makanya.. tunggu dlu la... baru planning kami beraya plak..
walau camne pun kami kena gak habis kan beraya umah makcik2 raya pertama ni..
sebabnya pagi raya kedua kami dah kena blk BP..
my cik abg terlibat ngan Bara'aan a.k.a Marhaban kg...
dah 2 thn dia tak join.. jd thn ni.. kena la join kan...
tu yg gigih menghabiskan sesi beraya thn ni..
okies sambung lagi next episode plak..
ceh... cam citer apa je kan.. ada episode2 gitu...






8 ulasan:

Tihara berkata...

wahh cucu manja atuk posing raya..nice pic raya..

selamat hari raya

JEMPUTLAH SERTAI GIVEAWAY DI BLOG KAMI :)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ berkata...

ait..baju cucu pun sedondon ngan atuk nampaknya

Puan Gee berkata...

bestnyaaa dpt beraya...mama tak puas lg pusing2 beraya tahun ni....huhu

NzA berkata...

meriah...meriah.....Selamat Hari raya rina.

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
heh..heh..heh.. posing2 sakan..
oh ada giveaway ke.. insyallah klu berkesempatan nanti kita join k..

CuTeMiUt78 berkata...

~mawar berduri~
yup.. ate sekayu gitu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mama gee~
aaahhaakksss... tak puas pusing2 lagi ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
eemmm meriah gak la.. selamat hari raya kak