N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Apr 2011

SELAMAT ULANG TAHUN SAYANG !!!

Salam Semua

Hari ni adalah hari yg di nanti2 kan...
khas buat anakanda yg tersayang...

" SELAMAT ULANG TAHUN.."
" SELAMAT ULANG TAHUN.."
" SELAMAT ULANG TAHUN AMIRUL HISHAM "
" SELAMAT ULANG TAHUN.."






Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers


Digital Scrapbooking at WiddlyTinks.com

Untuk anakanda kesayangan...
Selamat ulang tahun yg ke 4 thn...
semoga menjadi anak yg soleh..
semoga menjadi anak yg berjaya di dunia dan akhirat

Ya hari ni adalah hari ulang tahun Amirul Hisham yg ke 4 thn..
kejap je dah beso dah anak ibu ni..
(emmmm takyah tanya bila Mirul beradik ya... tu kan ketentuan Allah... ada rezeki ada la Mirul adik... klu di tentu kan Mirul belum beradik.. kena la redha kan.. )
Semakin beso anakku ini..
semakin banyak gelagat dan keletahnya yg mencuit hati...
semua tu menjadi kenangan yg tak mungkin akan berulang...
jd dgn adanya blog ni..
mungkin satu hari dapat mengulang kembali memory2 tu..
ok lah.. insyallah akan ku hapdet kan story mory tentang besday Mirul..



p/s: n3 autopublish tuan umah bertugas di luar hari ni..




9 ulasan:

alimaz kembara terasing berkata...

hepi besday mirul... dah besaq dia...

♥ QaseH ♥ berkata...

appy besday mirul...da besaQ mirul 4 thn dah

Ena Qalinsya berkata...

hai cuteee..
besday amirul rini ek..
epi besday to mirul, dah besar dah dia... bila nak dpt adik ni hehehe

mummy_ayu berkata...

happy buzzday mirul..semoga jadi anak yg soleh...

Dee berkata...

happy birthday mirul! jadi anak yang soleh ye..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Mirul...

semoga jadi anak yg sentiasa mendoakan ibu/ayah bila besar nnt ye.
semoga kalian berbahagia semuanya..


by:
jaja sekuarge!

Mak Su berkata...

ohh..besday Mirul ek?
happy birthday dear Mirul, ceria selalu :D

kakyong berkata...

hepi belated besday Amirul...

bila Amirul nak dpt adik ni.. ;)


n3 terbaru kakyong.com
Kenali Sahabat Ibu : Ummi Ina @ Our dreams of Life
Jom beriklan @ kakyong.com
Asmara versi Flybait

CuTeMiUt78 berkata...

~ to semua yg komen n wish kat n3 ni~
TERIMA KASIH BANYAK2 DIATAS UCAPAN2 TU...