N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Apr 2011

Haaalllllllloooooo!!!!

Salam Semua

Asssaaaalllaaammmmmuuuuaaallllaaiiiikkkkuummm....
aaahhhaakkss... panjang bagi salam erk...
baru la berkesempatan nak berhapdet ni ha...
anyone missing my n3... ??
aahhaaakkss... ferasan sendri... ;D
eemmm seminggu tak berhapdet kan...
mana pergi.. ???
aku kat Bp lor.... kena jaga kaunter sana seminggu...
pastu join PC fair kat BP Mall..
(j@j@ bini the rock.. ko g tak pc fair kat bp mall tu... sorry erk tak dan nak roger2 ko.. bzios..)

eemmmm nak menghapdet blog... takde laptop..
tu yg duk menyepi je tu.... ;D

Tu al kisah aku lorrr...
dak Mirul lak... kemain skeee duk sana..
cam takmo blk Jb dah...
kat sana aku hantar dia kat umah pengasuh lama dia...
lagi la dia soookkkkaaaa....
sempat gak aku bawa dia g check up..
check up rutin tuk 4 thn..
emmm kesian anak aku ni... 4 thn pun still jalani rutin check up..
al maklum la.. dia ni dah obes...
so berat dia sekarang... 31 kg okey..
memang dah kena bebel2 ngan misi sengal tu..
pastu 3 bulan dari sekarang.. kena dtg check up lagi..
tapi dia aktif.. takpe... takde la kata ada masalah kesihatan...
apapun aku still lagi pantau pemakanan dia...
pasni aku kena kawal kaw2 punya pemakanan dia... ;D
eemmmm tu je la kot rumusan tuk sepanjang minggu lepas...
nak siap kan keja dulu.. nanti sempat aku hapdet lagi... :D
chow chin chau... :D





11 ulasan:

alimaz kembara terasing berkata...

waa'laukummussalammmmmmmmmm.... heheheh huk allohhhhh tak terlebey berat ya dak mirul ni... anak saya tak cukup berat la pulak.... kurus kering... maunya tak mkn sikit... main banyak....

zaidah berkata...

bila dah pandai jalan mulalah berat turun.....samalah ngan adam....

Ummi Eisya&Amani berkata...

haah,lama tgk tak update..tak pelah,keje tukan penting..kena jaga pemakanan mirul tu..sian gak dia tu nanti..

Dee berkata...

dee rasa pun sis kena monitor pemakanan amirul..harap2 bila dh sekolah nti berat badan dia turun..

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku tak dan nak ke BPmol la Na. Dah ajak2 TR ahad ptg tu..dia pulak bizios..

nuren plk sbaliknya dgn si Mirul tu. smlm timbang naik 100g je..aduhai!!

ehh..cemana nak bg anak selera makan erk? nuren klu mkn nasi, 3 suap..dah! klu mkn cekodok ke, karipap ke..habis dlm genggaman dia je. masuk ke mulutnya ..alahaii ciput!

:(

J@J@ / Bini The Rock berkata...

Na..anda di TAG.

hahahahahaha! sila ke blog aku sekarang.

CuTeMiUt78 berkata...

~alimaz~
oh ya ke... tu la Mirul plak.. terlebih2 makan...

CuTeMiUt78 berkata...

~zaidah~
tapi Mirul semakin beso.. semakin naik badannya

CuTeMiUt78 berkata...

~umi eisya~
betul tu... akak stil lagi kawal pemakanannya

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
memang pantau pun... harap2 gitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmmm klu ko dtg blh gak dpt gift... nak buat camno.. aku pun tak sempat nak info member ko tau..
eemmm pasal taga tu.. nanti aku buat ya