N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Apr 2011

Aksi2 Panas Yg Terlampau....

Salam Semua

Selamat pagi Jumaat...
wah... dah Jumaat rupanya kan...
sgt seronok..
sebabnya esok dah nak blk BP..
eemm citer pasal blk BP ni..
start esok aku akan berada di BP hingga la Ahad depannya..
seminggu weeeeiiiii aku kat BP..
sebab aku kena keja kat BP
tuk seminggu... kena jaga kaunter sana plak...
sgt2 teruja tau....
maklum la blk ke tmpt asal kan..
yg paling2 happy my cik abg la...
dpt la lama2 bemesra2 ngan bini n anak dia ni..
aahhhhhaakkksss.... korang jgn fikir lain tau..
tak baik.. hari Jumaat ni...

So hari ni byk benda aku nak kena settle kan..
maklum la seminggu aku tak masuk office kan..
so kena settle kan secepat yg mungkin... :D

Okies tu story mory pasal nak blk BP..
ni nak story mory pasal dak Mirul lagi...
kejadian tak ingat bila...
tapi masa tu klu tak silap aku..
kat umah mak aku lorrr...
dia konon2 tlg opah basuh baju..
tapi... bukan basuh baju...
dia jd model ala2 cam 'dugong' plak...
(jahat kan ibu dia... kata dia dugong...)
meh tgk aksi2 terlampau dia...



hah... tu dia... aksi melampau si dak bolat ni...
kena sensored ya..
tak blh open sgt.... cekci uuuu..


oopppssss.. nampak v**n**t la plak..
nampak bebenor bebelang badan ko tu nak ooooiii...


aksi.. ala2 kuak lentang....
aahhaaakkksss...
malus aaarr.... eeiiiii dak ayul ni...
harap2 pas ni jgn plak blog aku kena band di sebabkan aksi2 terlampau dak Mirul ni..

Heh..heh..heh..heh..
hari Jumaat citer2 pasal aksi terlampau la plak kan.. :D

Selamat bercuti2 dan berhujung minggu tuk semua...
insyallah klu rajin aku try hapdet lagi
minggu dpn.... di BP plak.. :D




20 ulasan:

Gieyana berkata...

hahaha..dasatnya Mirul..tp budak2 mmg mcm tue kan..sama jer ngan Nureen..suka naked gak lately..

mummy_ayu berkata...

wah...memang cekci nie....sensored abis...

TuYa berkata...

semangatnye mirul..
seksi terlampau!!hehehe

J@J@ / Bini The Rock berkata...

err..ko edit ke gambo mirul?? ke mmg semulajadi kaler badan dia gitu?

**kompius!

Dee berkata...

hahaha..bolat dan seksi kemain mirul nih..

Mama Gee berkata...

huioooooooooooo aksi terpanassss bg tahun ini...segan2 aunty nk tgk tau...hehee

kakyong berkata...

sensor abis ni.. aci cuba blurr kan bagn montot tu ker... sian mirul.. nanti dah besor malu dia tgk gambor ni....


n3 terbaru kakyong.com Best sangat ke drama Asmara tv3 ni..???

Mama AA's berkata...

wa.... sgt panas neh!!! hehe

shiemz berkata...

wow!! hahaha

juanita berkata...

Wowo...mmg tlampau..ahakkssss


jom join

http://www.tetikusrusak.net/contest-birthday-party-paling-happening/

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
a'ah.. tu la pasal.. ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
aaahhaakksss... ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
heh..heh..heh..heh.. ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aku tak edit pun.. memang gitu badan dia... dia ni ske berlenggeng tau... tu yg contra jd nya ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
eemm tu la pasal.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama gee~
hik..hik..hik.. ;D

CuTeMiUt78 berkata...

~kak yong~
heh..heh..heh.. tak dan nak sensored kan kak... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama A'a~
heh..heh..heh.. sgt panas erkkk.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
kih..kih..kih...

CuTeMiUt78 berkata...

~juanita~
heh...heh..heh...
insyallah nanti klu berkesempatan kita join ya