N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Apr 2011

Detik Demi Detik.....

Salam Semua



Birthday Tickers


Wah... hari ni dah 20 hb dah rupanya...
adddoooii la... semakin hampir dah rupanya...
(actually kan.. aku blh lupa nak letak ticker ni kat sini disebabkan ke bzian kan..)
so la ni tinggal lagi 2 hari anak bujang aku tu..
masuk 4 thn dah...
n3 ni kira duk menghitung hari lor...
di samping tu..
tuk thn ni ada la planning nak buat besday dia
kecil2an gitu...
heh..heh..heh.. kecik2 pun.. klu dah kumpul adik beradik..
jd beso gak kan... :D
so full n3 tuk besday.. nanti tunggu pas tarikhnya yo... ;D






8 ulasan:

Tihara berkata...

mesti meriah kan :)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wah!! meiah u ollls!!...


hepi besday mirul..acik jaja ucap awal2 takut terlambat wish nnt. maklum lah..dah jaghang-jaghang masok blog..mueheheheh!!

mama tims berkata...

wah..advance hapy besday mirul..

salam knal dr mama tim,datang dan trus folo sini..jom terjah blog mama tim pulak..tq

Mama AA's berkata...

sebaya Adam rupenye... Adam 16.4 aritu... smbut kat zoo hehehe tu yg die nak, makan2 nye KIV dulu he3

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
eemmmm klu dah ramai2.. dah tentunya meriah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hik.. acik jaja.. macih.. aarrr... sebab wish awal2 gitu...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tims~
selamat berkenalan...
thanks ya wish besday mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~mama AA's~
heh..heh.heh.. n3 mkn2 nanti dulu.. sebab belum lagi kan..
oh ya ke.. wah lagi best sambut besday kat zoo lagi tu