N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Apr 2011

Citer..Citu.. B'day Party

Salam Semua

Waduh2.... pagi ni 1st time aku lambat tau..
sejak aku kat sini..
tak pernah punch kad aku merah tau..
cehhh.. mau berlagak konon...
tapi betul.. kira aku ni pekerja yg tepat pada waktu..
selalunya aku akan smpi office lagi 10 minit kul 8.30 pagi tau..
tapi hari ni aku smpi office 8.31 pagi...
lambat 1 minit daaaaa... ;(
ni gara2 jem la ni tadi...
hampeh je rasa...
jem kerana ada eksiden...
nak kata teruk tu tak la gak..
hanya 2 keta terbabit dlm eksiden tu...
tapi biasa la kan rakyat M'sia ni prihatin over sgt..
prihatin tuk menyibuk tgk2 je...
smpi kan perjalanan pun jadi slow.... ;(
tu yg menyebabkan jem....


Okies takmo hilangkan mood pagi ni...
so hari ni nak sambung story mory pasal mini b'dy party dak Mirul..
cam n3 yg lepas aku ada cakap kan... memang dah rancang nak buat mini b'day party ni kat umah kakak ipar aku kat felda Moakil, Segamat tu... so yg hadir pun hanya adik beradik gak la... almaklum la... mlm rewang2 kan.. so meriah la klu dah berkumpul tu...
okies pas dari aku beli kek kat Labis tu..
gegas plak.. goreng nugget.. kentang
ala kata mini b'day.. so tak la masak yg berat2... lagipun kata rewang2 tuk kenduri, kira makan2 berat dah memang ada punya... :D
pas Isya' bermula majlis mini b'day Mirul


hah tu la menunya...
simple2 je... siap ada kacang2 n jajan baby tu ha..
masing2 dah kenyang kan..
so ni kira cam pencuci mulut la plak.. ;D


ok.. posing2 sebelum tiup lilin..
tu je sepupu2 yg nak tiup lilin sama2 Mirul..
yg lain.. ala2 malu2 kucin.. :D


heh..heh..heh.. sesi tiup lilin + potong kek...
b'day boy sgt sokaaaa bab2 tiup2 lilin ngan potong kek ni..
tak nyempat2...


kek tu dah la 2 tingkat...
so nak taknak.. ibu kena tolong potong kan kek tu...
klu tak.. ada melingkup kek tu di buatnya


pastu sesi potong kek bersama ayah dan ibu...
sekali baru perasan... 3 beranak ni pakai baju sama kaler la plak..
muka masing2 berkilat2....aaahhaaakksss...


hah yg ni plak.. dak tomei...
anak sedara aku yg duk serumah ngan aku tu..
dah beso dh... dah nak jalan pun...


pastu sesi buka hadiah la plak..
dak baju merah tu kakak pada budak tomei gambo yg atas tu...
kemain tak menyabar dak Mirul nak buka hadiah..
habis dia koyakkan je sampul2 hadiah tu...


dan ni la hasilnya...
byk menan yg dia dapat..
ada keta...ada moto.. ada pistol air..ada senapang.. ada baju kemeja.. ada baju T
kemain meriah erk... teruja sgt2 la dak Mirul tu..
tak nyempat nak smpi umah..
habis dia buka semua kat umah kakak ipar aku tu...
eemmm tu la alkisah Mini party b'day Mirul..
walaupun mini.. tapi meriah...
ala saja je bagi seronok2 kan...
okies buat keja dulu.. nanti sambung next n3 plak..






13 ulasan:

mamasuri berkata...

happy besday mirul..dah lama aunty tak jalan2 sini..

mummy_ayu berkata...

walaupun simple tapi sgt meriah..suka la mirul yer...

notti netti berkata...

budak paling suka time bukak hadiah..eheheh

Nurhayati berkata...

comel la bday cake mirul.. 2 tingkat gitu.. slalunya kek kawin yg bertingkat2 ni.. hihihi

byk mirul dapat present yer.. again, HAPPY BIRTHDAY MIRUL!!!

Mak Su berkata...

kenyang gaks hidangannya tu :)

Nida berkata...

Happy besday Mirul..

Lama tak jengah Mirul, bujang dan dia sekarang..:)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamasuri~
thanks ya di atas wish bday Mirul tu.. a'ah lama tak jenjalan sini kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
memang sgt2 suka dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~notti netti~
betul tu.... time tu la budak2 suka kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh... sebab kek tu tecit yg beli dua... maklum la rakyat tenteranya ramai...thanks ya tuk bday wish tu

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
jd la... setakat ringan2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
heh..heh..heh... dah bujang dah kan

J@J@ / Bini The Rock berkata...

hui..senapang menan laa...

a'ah ekk, tetiba dah besor dah anak sedara ko yg tomei tu..dah bape bulan tu Na?

hepi besday Mirul..kek sampai 2 tgkt tu, meh la bagi Acik jaja setingkat. hahah!