N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Ogo 2012

HARI NI ULANGTHN KELAHIRAN KU..

Salam Semua


Syukur alhamdulilah...
aku masih lagi di panjangkan usia..
aku masih lagi dpt bernafas di bumi Allah S.w.t ini
hari ni genap sudah usia ku.. 34 thn..
ya dah tua dah... syukur alhamdulilah..
aku dipanjangkan usia..




marilah sama2 berdoa agar aku dipanjangkan usia..di murahkan rezeki lagi.. insyallah

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


takde apa nak beri pada korang semua.. terima kasih di ucapkan kepada rakan2, sedara mara dan kepada semua yg mengucapkan selamat ulangthn kepada ku.. terima kasih..
eemm ambik la kek ni sorang skit ya.. ;D

Happy Birthday Comments Pictures


p/s: Awal2 dah dpt hadiah dari my cik abg.. apa hadiahnya.. biarlah rahsia.. ;D


2 ulasan:

Zura@Iwan berkata...

selamat ulangthn kelahiran kak...

Nurhayati berkata...

happy birthday!!