N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Ogo 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA BLOGGER


Salam Semua

Tinggal sehari je lagi kita semua umat Islam akan menyambut
Hari raya Aidilfitri..
dikesempatan ini aku ingin
menyusun sepuluh jari memohon kemaafan
andai ada salah & silap..
harap di maafi..



terima la kad raya dari cutemiut
utk semua warga blogger yg singgah ke blog blues clues ni...
di persilakan ambil kad raya ni ya..
gantung kat umah masing2.... :D

Bagi yg merancang blk ke kg tu..
hati2 di jalan raya...
semoga selamat tiba ke destinasi


p/s: skarang ni canggih kan.. kad raya dah ramai yg guna di alam maya dan juga sms je..






2 ulasan:

Has berkata...

salam aidilfitri buat rina & family

Dee berkata...

selamat hari raya dan maaf zahir batin sis..