N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Ogo 2012

SELAMAT ULANGTHN ADIKKU...

Salam Semua

Hari yg cerah...
hari ni last jaga kaunter kat Pt.Raja ni..
pastu... dah coti2 raya..
yyyeeeaaaa...
seronok2...
thn ni aku cuti panjang...
saja ambik coti panjang...
releasekan tensen...
menenangkan jiwa..
sambil berhari raya..
kerumah sanak saudara..
sambil mkn kuih raya...
dan juga jgn lupa duit raya...
aaahhhaakksss....
apa plak merapu pagi2 ni kan..
dah macam lagu raya plak..

Esok bermulanya aktivtiti..
mengemas2 rumah
membasuh2 apa yg patut..
menghias2 rumah..
perghhh.. harap2 plan menjadi.. ;D

Hari ni nak wish
SELAMAT ULANGTAHUN BUAT ADIK KU YG BONGSU..
MOHAMAD KHAWARIZMI
HARI NI GENAPLAH USIA MU 19 THN....
DAH BESO PANJANG DAH...
SEMOGA TERCAPAI SEGALA IMPIAN UTK THN NI.. INSYALLAH


Gambo..??
malas nak upload...
heh..heh..heh..heh..




1 ulasan:

Miela77 berkata...

Selamat Hari Lahir Mohamad Khawarizmi..Lama x blogwalking..keje skrg amat2 limited tuk blogging..hrni bos da start cuti, anak buah mula2 beraya..hehehe

Selamat Hari Raya Aidilfitri..mohon maaf diatas keterlanjuran kata2 tanpa k.iela sedari ye.