N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Ogo 2012

PARIT RAJA HUJAN HARI NI

Salam Semua

Hari ni cocer hujan sepanjang hari di Pt. raja
aku plak kena jaga kaunter..
eemmm basah jadinya..
nak buat camne kan..
dah nama pun tugas...
panas ke hujan ke.. tetap ku tempuh..
ceh.. ayat.. ;D

Minggu ni kena buka kaunter smpi la minggu dpn..
beberapa hari je lagi nak raya baru tutup kaunter
dah macam org nak niaga baju raya, biskut raya plak..
pergghhh... thn ni tak sempat kot nak buat biskut miskut..
masa suntuk plak rasanya..
heh..heh..heh.. sejuk mejuk ni.. merepek2 plak dah..
layanzzzzzzz...

p/s: yg bebenornya takde la nak story mory sgt... saja nak hapdet ajork.. ;D
sebelum terlupa....tgk kat side bar tu.. no pengunjung dah mencecah ke 0279++
eemm nampaknya dh terlepas la no 027878.. ada sesapa dpt capture ke..
tlg info cutemiut k







1 ulasan:

Tihara berkata...

kat rumah akak pun hujan malam semala..iftar dalam guruh kilat berdentum...at pahang :)

selamat hari raya :)