N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Dis 2011

MOOD BLOGGING KE LAUT ;(

Salam Semua

Selamat petang Jumaat...
baru nak berhapdet gitu kan...
eemmm mood nak bloging sekarang ni dah kelaut...
bukan takde story mory..
byk berderet2 kat draft tu...
tapi tu la... sekadar memandang sepi je draft2 tu...
nak mengarang ayat...cam tak semangat...
dah kena virus 'M' la agaknya ni...
tgk bulan November punya n3 hanya 9 je...
alahai sian...
bila takde n3 yg menarik... kadar org yg masuk blog ni pun jatuh merundum..
ntah la.. semangat nak hapdet tu ada...
tapi bila nak mengarang ayat bagai.. cam takde idea plak...
apapun... pas ni.. nak kembalikan semula semangat berblog ni..
nak kena ambik pil tahan dari virus 'M' tu..
ada suggestion.... ???

p/s: bukan senang nk kembalikan semangat yg dah hilang kan








8 ulasan:

TuYa berkata...

sama dengan la kak..
malasnya banyak sangat skang ni..kesian blog terabai kan..huhuhu

Mak Su berkata...

naper yang? sabarlah.... blog maksu pun teruk. dgn kurang hapdet, dgn kurang kengkawan dtg melawat... semua teruk. huhuhu

mekchu berkata...

sekali kalo virus M dah menyerang, dia memang akan duduk lama dalam badan. Sehingga lah di bawa pegi bercuti, baru lah virus itu akan hilang ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~tuya~
eemmmm tu la kan.. ni tgh memulihkan semangat yg hilang

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su~
ntah la mak su.. cam malas gitu nak berhapdet2

CuTeMiUt78 berkata...

~mekchu~
a'ah la kot.. nak ikut mekchu bercuti2 blh

J@J@ / Bini The Rock berkata...

alahh..aku pun sama Na..

cuti sultan johor tuari aku pegi zoo mlk. amek gambar kemain byk. masukkan dlm kompiter ni dah siap edit segala... ntah angin apa ntah tuari, aku blh TERPADAM segala gmbr2 tu. semakin laaaa malasnya aku wehh!

:P

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
la smpi terdelete.. syangnya...