N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Dis 2011

JEMPUTAN BLOGGER

Salam Semua

Hari ni nak story mory pasal jemputan2 kawin semenjak coti2 sekolah ni..
ni kira minggu lepas punya story mory..
biasa la kan.. klu time coti sek.. confirm2 berderet surat saman kan..
aku sejak coti sek bermula memang setiap minggu gantung periuk belanga..
manataknya....setiap minggu attend jemputan kawin
minggu lepas aku ada 3 jemputan..
minggu dpn ni ada lagi 4 jemputan..
minggu akhir bulan ni ada lagi 2 jemputan..
berderet2 gitu...

Minggu lepas dah la cocer hujan memanjang...
kat kg pun ada rewang..
dkt ngan umah aku plak tu...
tak dtg rewang.. nanti apa plak dikatakan..
maklum la kg kan..
sempat gak g rewang sebelum menghadiri 2 lagi jemputan..
tmpt memang lecak la...
dah ujan tak berenti2 kan..
pas dah rewang apa yg patut..
lari blk umah dlm keadaan ujan lebat...
basah kuyup gak la...
smpi umah salin baju..
g plak menghadiri jemputan kat kg sebelah plak..
pastu sempat gak menghadiri jemputan sorang kenalan blogger
nak tau sapa.. tgk gambo ni...

kenal tak...
tak nampak ke...meh close up skit..

emmm ni la orgnya.. aku panggil dia Eita..
nak tau blog dia.. klik je nama Eita tu
kad jemputan siap dipos kat aku gitu..
masa aku smpi tu pengantin tgh bersanding
cantik pelamin... warna tema pengantin..warna feveret dia
PURPLE sgt2 cantik...

tak sempat nak borak lama2..
sempat salam je.. tu pun time pengantin nak makan damai..
segan plak nak naik kat pentas pelamin tu..
majlis berlangsung kat dewan Sek Sultan Ismail Pt. raja..
so kepada Eita dan pasangan
selamat pengantin baru
semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat



pastu dpt la beg goodies ni...
pun purple gak.. kreatif kan pengantin ni..
siap buat tag terima kasih sendiri...


2 ulasan:

atty's berkata...

selamat pengantin baru utk ieta.

Eita berkata...

terima kasih yer kak dtg...
mtk maaf atas apa yg terkurang..
kesian akak ita tak sempat nk layan.. sori ek