N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Dis 2011

Cuba Teka Apa ni

Salam Semua

Heh..heh..heh.. dlm sesi tgh memulihkan semangat tuk berblogging ni..
tgk la kat draft yg berderet2 ngan gambo2 yg telah di uploadkan...
terbekenan plak nak citer pasal benda ni..
walaupun gambo ni dah lama duk terperuk kat draft
tapi citer masih baru gitu kan...

Tajuk macam soklan teka teki teka tekuk..
padahal bukan n3 tuk teka2 ya... ;D
tapi klu korang nak teka gak.. cuba teka apa ni
*
*
*
*
*
hah...hah..hah.. hah..
sapa dpt teka apa benda tu...
meh close up skit..
*
*
*
*
*


emmm dpt teka tak apa benda tu..
hik..hik..hik..hik..
tu la salah satu menan Mirul
dah rupa toyol aku tgk...


menan ni Mirul dpt masa beli jajan yg dlm kotak tu..
klu tak silap dlm kotak JoJo kot...aku pun lupa..
ala menan yg tekan2 punat merah tu...
pas tu gegelang yg kat dlm tu akan bergerak2 la masuk kat palang yg ada kat dlm tu..
apa namanya pun aku lupa...
macam2 rupa kan menan sekarang ni...



8 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ooohh! (dah ujung2 ko cerita baru aku tau menan apa..hahaha)

aku pnh gak main menan lbh kurang cenggini. Anak sdra aku pya. Dia mcm ikan dlm aqua..kita kena tekan tekan dan tekan supaya gegelang tu masuk dlm palang! tapi yg paling habatya..dlm tu siap ada air..adoyaii..mencabar sungguh!

CuTeMiUt78 berkata...

~j@J@ bini the rock~
aahhhaakkss... saja kan buat org tertanya2.. apaka itu..
hah lebih kurang la menan tu

Nida berkata...

mainan ni dulu2 masa kecik2 pun Nida pernah main.. tapi bentuknya lain ler, cuma konsepnya sama..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
yup.. menan cam dolu2 kan.. sekarang ni dah macam2 rupa bentuk dah..

mamaQai berkata...

Huhu..mmg dr jauh mcm menda alah makhluk ijau tu la..huhuhu...

Mama Gee berkata...

walauweh...wujud lg ke mainan/jajan seumpama ini? heheee

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqai~
aah... memang pun... cuma tak botak je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mama gee~
wujud lagi... heh..heh..heh..