N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Dis 2011

Twist Potato

Salam Semua

Kembali berstory mory setelah beberapa hari menyepi..
menyepi ke hilang idea... ;D
biasa la kan,... sekarang blog ni tak la sehangat dulu..
hari2 ada je nak di story mory..
la ni.. bukan takde.. ada cuma kadang2 tu terkena virus hilang idea nak mengarang.. ;D

Emm klu ikut kan gambo utk hari ni..
waktu kejadiannya dah lama berlalu rasanya..
cam biasa la kan.. gambo dah basi.. citer baru lagi.. ;D
klu korang tgk gambo ni dah tentunya korang tau apa kan...

hah.. tu la twist potato..
mula2 beli tu agak jakun gak la..
cam tak tau cara nak makan...
bagitau kat dak Mirul.. makan je la ikut cara camne pun..
asal blh makan


so si dak Mirul menikmati twist potato tu dgn cara tersendiri
twist potato ni ada macam2 perisa..
tapi aku tak ingat aku beli perisa apa masa tu..
cuma yg aku ingat aku beli dua cucuk
hanya habis satu cucuk je,..
tu pun duk kongsi ngan dak Mirul..
yg satu lagi adik aku makan..
tu pun tak habis tau...
bagi aku cam tak berapa best la twist potato tu..
baik beli kentang yg siap ada mayonis tu..
lagi berbaloi rasanya..
dua hinggit dpt byk...
ni dah la agak mahal.. rasa tak berbaloi..
ada sesapa penggemar twist potato ni...






2 ulasan:

Tihara berkata...

kt tpt akk secucuk rm2..akk ske perisa cheese :)

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
kira ok la satu cucuk dua ringgit.. klu tak silap kita beli aritu.. satu cucuk yg tecik tu Rm 3.50.. klu yg beso RM 4.50