N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Ogo 2011

WOW!!!! UNIKNYA PERHIASAN NI..

Salam Semua

Hari ni kita cuci2 mata..
n3 saja2.. bersantai tuk hari ni..
aku terima dari email..
saja nak kongsi2kan ngan korang..
kot la ada yg terbekenan kan..
dan ada yg berminat nak perhiasan cam ni gak..
hiasan yg di apdatasikan dari makanan
dan amat unik pada mata aku la...
meh tgk...
















emmmm ada sesapa yg nak pakai perhiasan2 camtu tak.. ?? :D

p/s: n3 nak ilang mengantuk ni...







8 ulasan:

atty's berkata...

cute sangat..
selamat hari raya rina..andai ada salah dan silap harap dimaafkan ye.

J@J@ / Bini The Rock berkata...

cantik jgk tu.

mcm key chain Donut..siap ada bau2 roti lagi. rasa mcm nak gigit je..kan?

Nida berkata...

Bulan puasa takleh pakai aksesori gitu... nanti terliur..hehe

p/s: nanti amik kad raya kat blog ek

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
emmm tul tu kak.. selamat hari raya utk akak gak.. maaf zahir batin ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
heh..heh.heh. siap nak mkn lagi tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
heh..heh..heh.. terliur ke..
ok thanks ya

erienz berkata...

cantiknye...minat yg sandwich tu...sesuai utk bun n butter...heee..

Gimi berkata...

bentuk epal tu cute sangat..