N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Ogo 2011

Koleksi Keta Control Mirul

Salam Semua...

He..he..he.. kali ni nak story mory pasal dak Mirul n koleksi2 keta control dia..
padahal..story mory ni dah lama terperuk cam jeruk kat dlm draft..
cam biasa la kan.. tuan umah ni baru nak berhapdet gitu..
walau pun gambo2 dah basi..
citer tetap sensasi...
eh.. sensasi la sgt.... ;D

Okies meh tgk koleksi2 keta control mirul..
dari mula2 dia tau main keta ni..smpi la yg terkini..

hah...ni antara koleksi2 terawal dia..
ada yg beli.. ada yg diberi...


tuan empunya keta control berposing baik punya bersama keta2nya..

kemain lagi posing maut ko erk....
dia yg request ambik gambo keta2 control ni semua
dan ni antara yg terkini..

klu di kira2 dah ada 6 buah keta control dia...
tapi satu pun tak de dlm keadaan baik..
ada yg dah tanggal tayarnya..
ada yg dah tanggal bumbungnya..
ada yg dah takde rupa keta langsung..
ada yg badan tah kemana.. remote tah kemana...
bab bateri2 jgn ckp la... habis semua tak berbateri dah...
lasak sungguh dia main.. ate dah nama pun anak lelaki kan..
klu blh semua dia nak explore...
bila dah terbarai.. makanya.. pergi kedalam tong sampah la jawabnya...
pastu.. sesedap dia je minta yg lain plak..
siap request kali ni.. klu beli yg baru..
dia nak yg beso punya.. tak nak dah yg tecit2 tu..
ish...ish...ish...dah pandai nak demand
dia ingat hari2 ibu ayah dia cop duit tuk beli menan dia je...
oh anak.. ketahui la... walaupun tecit.. tapi reganya dah sama rega ngan beli susu tau..
klu nak beli yg beso2 tu.. tapi tak pandai nak jaga.. tak ke membazir namanya tu..
baik beli susu.. makanan.. kenyang perut kan...





10 ulasan:

Mama Gee berkata...

chomelnya posing!

NzA berkata...

byknya.Boleh achik pinjam.........sama la dgn abg farouk, 1 pn xde yg elok...hu.hu.hu..

Cik Wanie Ghani berkata...

amboi sakannya dia posing,
hihihihi:)

yatie chomeyl berkata...

posing ala model majalah gitu miyul

J@J@ / Bini The Rock berkata...

wahahaha!! byk koleksi..

Nuren ada aku belikan bas yg sorong2 aje tu. Dia main sorang2 elok lah fizikal bas tu..cantikkkk je spt baru.
Tapi bila abg sepupu dia dtg...ranap! punah!..tayar ntah kemana. terkopak sana sini. Bila aku tanya..jawabnya

"abang nak jd pomen!"

grrr!!

CuTeMiUt78 berkata...

~mama gee~
posing maut tu namanya...

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
heh..heh..heh.. blh..blh.. pilih la nak yg mana

CuTeMiUt78 berkata...

~cik wanie~
hik..hik..hik..hik..

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie chomel~
aahhhaakksss... kira blh jd model majalahh ke

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
wallla mau jd pomen ke... aahhhhaakkksss