N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Ogo 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 2011

Salam Semua

N3 khas ini ditujukan kepada semua pembaca2 blog cutemiut

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Ampun dan maaf seandainya..
~ada salah dan silap
~ada yg terkecil hati
~ada yg tak terguris perasaan
~ada tidak berpuas hati
~ada yg termarah
~ada yg terdengki

harap di maafkan... maklum kita ni manusia biasa..
tak lari dari melakukan kesilapan2...
jangan disimpan didalam hati..
semoga ikatan kita bertambah murni..

SALAM AIDIL FITRI BUAT SEMUA..
SELAMAT BERCUTI2 SEMUA..
BERHATI2 DI JALAN RAYA..

P/S: Kepada semua pembaca blog cutemiut.. sila jemput tuk mengambil kad raya yg tak seberapa dari cutemiut..

p/s: sapa2 nak datang rumah.. baik di JB mahupun di BP.. calling2 aku dlu tau..
kepada sesapa yg jauh2 tu.. kot la dtg jumpa aku kan.. blh contact aku..
itupun klu no aku masih dlm simpanan korang...
blh gak sediakan apa2 yg patut.. ;D







11 ulasan:

wanie berkata...

Selamat hari raya

mummy Darin berkata...

Selamat hari raya.... Maaf zahir Dan batin....

zh-ena berkata...

selamat hari raya
dan maaf zahir dan batin dr ena utk family kak rina

maszmadi berkata...

selamat hari raya rina,
maaf zahir batin...

alimaz kembara terasing berkata...

selamat hari raya maaf zahir dan batin dari alimaz sekeluarga...

Mak Su berkata...

rina, selamat hari raya, maaf zahir batin, selamat bergembira di hari raya deh.... :)

Nurhayati berkata...

selamat hari raya jua!!!

atty's berkata...

Andai jemari tak sempat berjabat.
Jika raga tak bisa bersua.
Bila Ada kata membekas luka.
Semoga pintu maaf masih terbuka.
Selamat hari raya

Nida berkata...

Salam Aidilfitri juga buat Rina...

Rindu sangat pada tanah airku terutama negeri Johor..uwaaaaaaa

mekchu berkata...

Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin dari mekchu sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~utk yg semua komen d n3 ni..~
selamat hari raya.. maaf zahir batin