N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Nov 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 2011

Salam Semua

N3 pertama tuk bulan November
lama tak bersiaran kan..
n3 pun semakin berkurangan..

Okies dikesempatan ini..
tuan umah a.k.a aku la..
ingin mengucapkan
khas buat semua warga blogger..
semua warga blog yg sudi menjengah ke blog aku yg tak seberapa ni..
terima kasih di ucapkan..
selamat menyambut AidilAdha
thn ni mak ayah aku buat qurban..
akan tetapi aku tak dpt nak sambut bersama ayah n mak aku..
sebab thn ni giliran aku beraya kat umah kakak ipar aku kat Moakil, Segamat...
berkumpul ramai2 adik beradik kat sana semuanya...

* p/s: n3 ringkas... bersiaran dari free wifi kat Moakil...



4 ulasan:

mekchu berkata...

selamat bercuti dan selamat hari raya aidiladha :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

salam aidil adha jugak.. =)

TuYa berkata...

salam raya korban jugak Kak Rina..

CuTeMiUt78 berkata...

~kepada semua yg tinggalkan komen di sini~
terima kasih diatas segala ucapan.. selamat hari raya aidiladha