N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Nov 2011

Hari Minggu Jemputan Perkahwinan My Boss

Salam Semua

Selamat pagi Rabu..
aahhaaa... Rabu baru nak berhapdet ya...
emmm yg bebenornya.. senin dah masuk ofc dah...
tapi tak dan nak hapdet...
biasa la msk ofc... kena settle kan keja dulu..
pastu ptgnya blh black out plak satu bangunan
dah black out.. tak blh nak buat apa2 la kan..
so Senin tu.. dah blk awal...gumbira3X :D

Semalam Selasa..
semua warga Johor coti..
coti khas sempena B'dy Sultan Johor..
sonok2... coti lagi kan..
tak kemana pun.. duk umah layan dak Mirul..
tu pun dak Mirul dah rengek2 ajak jenjalan...
so disebabkan kesian kat budak tu,..
aku n mak aku decide bwa dia g mandi2 kat Hutan Bandar..
eemmm mana lagi tmpt kat JB ni nak bawa budak2 g mandi2 kan...
nak g laut.. sekarang ni musim bergelora.. bahaya..
nak g air terjun.. jauh bebenor kat Kota Tinggi nun..
lagipun planning nak g jenjalan tu last minit..
tu yg g Hutan bandar je la...
ramai sungguh org..
maklum la coti2 kan...memang ramai..
tapi bagi Mirul amat gumbira sebab dapat berenang2
walaupun org ramai...
puas la hati dpt mandi2 gitu kan...
okies habis bab aktiviti semalam..

Yang bebenornya nak story mory pasal hari minggu yg lepas ni..
sekarang ni kan musim cuti sekolah..
makanya berderet2 la 'SURAT2 SAMAN'
setiap minggu ada je surat saman..
mana yg sempat g tu.. kami g la...
mana yg tak sempat tu.. ampun maaf la ya..

ni sebahagian 'surat2 saman' yg kami terima
ada yg dah lepas tarikhnya.. ada yg belum lagi...
salah satunya kad jemputan My bos...
so dah memang2 kena g la kan..
majlisnya kat Kluang...
my bos ni org ni Kluang...
planing nak g saing2 ngan member2 lain..
tapi di sebabkan my cik abg nak guna keta...
so planning bertukar..
aku g dlu ngan my cik abg n dak Mirul..
berpandukan peta kat kad jemputan je..
sebab kami ni tak berapa tau sgt jalan kat Kluang tu..
nak tunggu member2 lain... diaorg semua nak g lambat...
kononnya nak tgu bersanding la gitu kan...
sib baik la tak smpi.. tak la pening sgt nak cari umah pengantin..
klu tak.. ada mau karang tak sampai2... ;D

hah ni la pengantinnya.. my bos Afizail... yg lelaki tu ya..
yup.. my bos lebih muda dari aku tau...
aku panggil dia pun Ijal je... aaahhaaaksss...
bini dia org Penang.. kecil molek... cantik berseri...

masa kami smpi tu pun.. rasa cam tak confindent je tu umah pengantin..
sempat tanya lagi ngan budak2 yg bawa makanan..
sib baik betul..
sempat la jumpa ngan pengantin bagi hadiah...
masa kami tgh makan.. tak lama tu.. pengantin dah berarak..
rupanya pengantin tak bersanding pun..
makan damai je.... senang n simple kan..
so kiranya aku ni org pertama staff yg dtg..
masa member2 lain smpi.. pengantin dah siap makan berdamai pun...
apapun selamat pengantin baru bos..
semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat


p/s: gambo blur2 biasa la.. guna hp kan.. tu je yg termampu...



2 ulasan:

kakyong berkata...

Tahniah buat bos Rina..

walaupun gambar kabur.. tp rasanya sama cantik sama padan jer pengantin nyer..

bagus lah buat simple2 mcm tu.. yg penting ada kenduri meraikan sahabat taulan..

Mumun Lulugege berkata...

walawe... kakak rina update boss kawen.... ngeeee

>boss... happy kawen :)