N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Nov 2011

11.11.11

Salam Semua

Selamat pagi Jumaat...
hari ni bersiaran dari kaunter luar...
al maklum la kat sini free wifi..
blh la nak bertenet2 bagai aaahhaakksss..
keja cam aku ni kan biasa la...
kejap2 masuk ofc... kejap2 kat luar..
klu dah bhgn sale kan... gitu la kaedahnya...

Hari ni tarikh amat cantikkan kan..
11.11.11
tak akan dpt lagi tarikh ni...
for sure mesti ramai yg nak mengabdikan tarikh ni..
cam aku gak la...
nak gak buat n3 khas tarikh ni kat blog ni kan..
aahhhaakkss n3 khas gitu..
takde la khas sgt pun...
just nak gak pamerkan no menarik tu...
eemmm tu je la kot n3 pendek...




7 ulasan:

erienz berkata...

betullah x de yg menarik pun utk dibadikan pada hari ni..tetap mcm biasakan....

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ berkata...

Hi Rina...

aku pun cam ko gak...w'pun xde citer, gigih nk ada gak N3 tanggal 11.11.11...:D

hava gud day!

muahh3!! xoxo for mirul...

Mama Gee berkata...

nak nikah lagi sekali dgn prg yg sama bulee?? heheheee

CuTeMiUt78 berkata...

~erienz~
yup betul tu.. dpt abdikan tarikhnya je la

CuTeMiUt78 berkata...

~momy mimil~
aah kan... bukan senang nak dpt tarikh cantik ni kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mama gee~
aaahhaakksss....

ct rahani berkata...

sy pun x de apa2 yg menarik nk diabadikan.. keje macam biasa je.. :)