N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Mei 2011

"HAPPY" n "RALAT" nya

Salam Semua

Selamat pagi semua....
wah.. semangat gitu nak menghapdet yo...
semalam ptg masa aku tgh sibuk2 buat n3 berkenaan Giveaway diariummi tu..
tetiba kan tenet kat ofc hang...
gara2 kilat sambar menyambar...
semalam ptg kat JB ujan lebat betul....
bukan setakat tenet je problem.. smpikan mesin punch kad tu pun jem terus..
makanya semalam masing2 blk cepat... tapi tak berpunch kad lorrr...
tu yg pagi ni semangat dtg awal2 konon2 nak cover yg ptg semalam punya hal la...

Emmmm hari ni kan nak story mory pasal 2 perkara yg
satu pasal "RALAT" n satu lagi pasal "HAPPY"
eemmmm mana satu nak bagitau dlu erk..
ok tuk takmo hilangkan mood mulakan ngan story mory "HAPPY" dlu..
yg happynya... aku akan bertukar semula ke BP dlm masa terdekat ni..
nama penukaran dah dpt.. tapi belum confirm bila kena tukar...
takpe la.. at least tukar gak semula kesana...
lagi satu yg happynya... pas ni blh la aku beron9 waktu mlm...
sebabnya... adik aku dah beli broadband baru plak...
blh la bwa kesana sini.,..
(napa tak pakai streamyx erk... ?? eemmm tipon umah mak aku tu... dah buat pakage lain.. tu yg mls nak pasang streamyx...)
okies tu kisah yg Happy2 lor

Al kisah yg "RALAT" plak...
korang ingat tak....aku pernah story mory pasal aku dpt Voucher dari Jusco
ala voucher sebab aku buat survey tuk product baby dlu tu..
klu korang nak tau... voucher tu aku blm sempat tebus lagi tau..
so ingat nk g tebus la dlm masa terdekat ni..
akan tetapi.. betapa RALATnya aku...
bila voucher tu.. tak ada lagi dah...
hilang... tak tau kemana hilangnya...
bila tanya sesi rumah.. semua kata tak tau..
sgt2 RALAT okey.... RM 50 tu blh la dpt beli baju sehelai dua tuk dak Mirul tau...
tu satu hal la.... lagi satu story mory RALAT ni
klu korang ingat.. aku pernah terpilih tuk memenangi voucher DOMINO's
dari blogger Nana... aku dpt voucher yg RM 50 = 3 set pizza tu..
pun... hilang gak.... dah la expired voucher tu smpi bulan 6 ni je...
memang amat2 terkilan tau... kedua2 voucher tu.. tak ada di tmpt yg aku simpan dlu..
puas aku geledah satu rumah... still tak jumpa2..
bengang je rasanya....
eemmm mungkin bukan rezeki aku kan... fikir camtu je la...
tapi still tak puas hati.. n still rasa amat2 terkilan sebab tak tebus awal2... ;(
so tu la yg bebenornya nak luah kan ni..
harap2 jumpa la kembali kedua2 voucher tu.. sebelum aku bertukar semula ke BP..






6 ulasan:

mama tims berkata...

la...lain kali klu dah tdetik kat ht tu nak gi tebus,trus je gi..jgn tangguh

Nida berkata...

selamat berpindah tempat kerja.. dan betul kata Mama Tims di atas... lepas ni jadikan pengajaran, jangan tangguh2..

harap dapat jumpa sebelum expired

J@J@ / Bini The Rock berkata...

selamat kembali ke BP Na..tak menempuh jem lagi dah..hahah!!

bukan rezki la tu. klu aku punya pesen..dapat2 je terus berpusu pusu pegi beratur..maklumlah benda free..

xD

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tims~
eemmm masa dpt tu... blm sempat tebus.. tu yg smpi duk tangguh2..

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
harap2 gitu la hendaknya...

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
eemmm tu la pasal... betul bagai dikata