N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Mei 2011

BERSIARAN DARI CARE4 BP

Salam Semua

Hai..hai... hari ni bersiaran dari Care4 Bp..
aku ada open kaunter kat Care4 BP..
kami akan disana selama 3 hari...
biasa la kan bila dlm bidang sale marketing ni...
strategi kena la tumpuan ramai..
so tuk capai target... minggu ni kami di Care4 Bp..
so bagi org2 Bp.. meh datang sini...
tu je.. :D






6 ulasan:

atty's berkata...

selamat bekerja rina..
tq ye wish besday kty

J@J@ / Bini The Rock berkata...

dah lama aku tak ke K4 nun..
eh! mlm2 ko ada ke kat situ?

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
sama2 kak

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hikk..hik..hik.. aku ada siang2 je.. malam2 aku tak de.. duk umah layan laki.. ;)

zino berkata...

semuga tercapai target...

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
alhamdulilah.. tercapai sudah