N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Mei 2011

Citer Coti2....

Salam Semua

Heh..heh..heh..heh... pagi yg cerah arini.
eemm aku pun dlm mood yg amat2 ok...
baru smpi dari Bp... terus je ke ofc pas hantar Mirul ke rumah pengasuh tadi..
biasa la kan..dah coti2 kat Bp dari Jumaat smpi Senin..
mau tak ceria di buatnya... ahhhhaakkkss...
walau pun yg bebenornya kena koje...
tapi tak la full day gitu..
mentang2 la Wellward Pt. Raja dkt ngan umah kan..
blh blk2 gitu.. ooopssss.. sorry bos..
heh..heh..heh..heh...

Okies hari ni hapdet story mory aktiviti coti2...
eemm cam n3 yg lepas aku bersiaran dari Wellward Pt. Raja Bp kan..
dari hari Jumaat smpi Ahad duk bertapa kat situ la..
ngan panas nya... smpi rasa cam kering je kulit dibuatnya tau..
tapi aku berada di sana hanya dari pagi smpi petang je..
ptg smpi mlm budak lain yg jaga...
biasa la kan dah nama pun dlm bidang sales marketing kan..
so kena la buat gak... walaupun rasa cam penatnya...

Hari Sabtu aku 1/2 hari je kat sana..
di sebabkan my cik abg nak join konvoi Otai2 kg ke Penyabung, Mersing.
Diaorg konvoi ngan moto2 RG gitu... tapi tak la semua pakai RG..
ada gak LC, EX5, eemmm dan beberapa jenis moto lagi..
kira2 dlm 20 biji moto gak la + 1 biji van...yg join tu..
diaorg bertolak dlm kul 2.30 ptg...
lama dah my cik abg tak join konvoi moto2 ni..
klu tak silap aku last dia join konvoi masa sebelum kawin ngan aku kot...
so ni bagi chance la dia ikut konvoi kan...
dah tu hobi dia.... tak kan nak halang kot..
si anak plak.. excited nak ikut skali...
korang tau.. apa dak Mirul cakap...
"Ayah... ayul nak ikut ayah g kg.Boy.."
aahhhaakkss... mula2 tu... ingat Kg. Boy mana..
rupanya KONVOI tu.. dia kata KG.BOY ok...
mau tergelak aku ngan ayah dia dgr..
sib baik la dia mendengar kata... bila ayah dia kata...
sekarang ni dia kecik lagi... tak blh ikut dlu...
tunggu beso skit nanti baru blh ikut okey...
sgt2 la seronok dia tgk ayah dia pakai key, pakai jaket, pakai glove...
dah macam nak g racing moto tu ha...
dia pun sibuk nak cam tu gak...hik..hik..hik...memang betul2 anak ayah ni...
pas diaorg berlepas je... aku g blk semula ke booth..
Mirul duk umah ngan kakak ipar aku tu..

Hari Ahadnya plak...
pagi aku g booth jap... kononnya nak hantar barang je la..
skali dak yg jaga tu msg kata lambat skit..
nak tak nak terpaksa la aku tunggu jap...
bukan apa... aku dah janji ngan my cik abg..
ari Ahad tak keja...just nak hantar barang je...
walaupun dia tak de... tapi aku ni jenis tak skeee belakangkan dia...
rasa cam bersalah plak klu aku keja hari tu...
sib baik la dak yg jaga tu dtg cepat skit..
klu tak... masak aku kat situ sorang2....
ptg dlm kul 3 ptg.. konvoi Otai2 kg tu blk dah..
hah... hambik... punya la byk keropok yg di beli oleh my cik abg aku tu hah..
sib baik la ada van... klu tak mana nak letak barang2 diaorg tu..
mana ngan khemah lagi... van tu pun fungsinya
tuk mengakut segala barang2 perserta konvoi2 tu...
maklum la.. diaorg kan naik moto..
mana la muat nak masuk semua barang2 tu....
sib baik ada gak van tu.... :D
balik je si ayah.. si anak yg over sibuk...
sibuk apa tau.. dia nak glove ayah dia...
siap pakai masa bawa beskal... berlagak konon2 cam bawa moto la..
heh..heh..heh..heh..heh.... :D

Hari Senin plak.. aktiviti melepak je kat umah...
maklum la masing2 kepenatan kan...
jd Senin tu la masa berehat2 n bersantai2 kat umah...
sebelum memulakan semula tugasan harian...
tu yg pagi ni jd bersemangat gitu.....
kat coti2 tu satu terapi gak..
okies la tu je rumusan coti2 aku tu...
nanti free sambung2 lagi story mory erk...

p/s: sorry la.. n3 tanpa gambo... sebabnya memang tak ambik sekeping gambo pun...








6 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku belom jejak lagi welward tu Na! kesian kan..?

Nurhayati berkata...

wah cuti2 yg byk aktiviti..

mama tims berkata...

amboi cutik yg penuh ngan activiti..

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
lor ya ke.... sekian lama duk bertapak kat situ... ko blm jejak ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik.. gitu la...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama tims~
aktiviti a.k.a bertugas2 gitu