N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Mei 2011

Bersiaran Dari Kaunter BP

Salam Semua

Selamat pagi senin...
wah..wah... kemain semangat nak menghapdet gitu...
ni bersiaran dari BP..
minggu ni seminggu aku bertugas kat BP..
sgt2 seronok..
maklum la blk semula ke Bp kan..
walaupun hanya seminggu..
tapi takpe la... dpt gak lama2 skit kat sini...
eemmmm nama tuk pertukaran tu dah dpt...
tapi tarikhnya belum confirm lagi..
hhhaaiiihhhssss bila la nak di confirm kan gitu..
tak sabar nak tukar semula ke BP ni... :D
okies la korang.. nanti aku hapdet lagi yo..
sekarang ni nak setting lapy aku ni dulu..
maklum la baru keluar bengkel gitu...
so byk benda la nak kena set blk...
nanti aku hapdet lagi story mory aktiviti hari minggu kami ya






6 ulasan:

Zuwairi Aiman berkata...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

ko bertugas ka bhagaian mana plk la ni Na?? takpe la..yg penting kat BP..dekat dgn cik abang!...kan?

Mak Su berkata...

pertukaran tugasan ker?

CuTeMiUt78 berkata...

~zuwairi aiman~
oh.. thanks sebab sudi menjengah blog yg tak seberapa ni... mana link tuk kita link back

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
aku kena kat tm bp ja... jaga kaunter dpn tm.. tu dah pastinya

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
eemmm pertukaran tuk seminggu je dlu..