N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Apr 2012

SENIN DAH..!!!

Salam Semua

Camne mood utk hari senin ni..
eemmm aku biasa2 je..
arini bersiaran dri kaunter..
ujan plak tu...
sejuk je la... ;D
check email pagi tadi..
biasa la tu kan.. rutin harian...
tgk ada satu komen dari nurhayati klu tak silap..
berkenaan n3 aku yg lepas..
takde keluar gambo..
ish.. terus tgk blog...
a'ah la.. betul..
n3 yg lepas pasal wow kreatif nya tu..
takde gambonya..
alahai.. apa hal plak ni..
padahal sebelum n3 tu keluar..
aku dah preview dah.. memang confirm keluar gambo..
cantik2 plak tu...
tapi bila publish... tak keluar plak..
eemm ada masalah teknikal tu...
ok la.. nanti aku try publishkan lagi..
will be try ok.. tak janji blh keluar ke tak..
apapun.. tu je dulu n3 warm up tuk hari senin





2 ulasan:

Neeza.Areef berkata...

baik ko check n3 ko ni pic x kuar nih

J@J@ / Bini The Rock berkata...

banyak nau kot gambor nye