N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Apr 2012

CITER SANA SINI

Salam Semua

Kembali bersiaran...
pergghhhh bz giler minggu ni..
lepas satu event.. ke satu event..
penat jgn cakap la..
rasa badan ni cam nak baring2 je.. :D
pas event.. bertungkus lumus plak buat report..
tu yg baru berhapdet ni..
saja hilangkan stress keja jap..

Apa nak story mory ni kan..
emmm tetiba cam teringat.. aku pernah buat n3 berkenaan cutemiut nak bagi hadiah..
ala hadiah misteri bagi pengunjung2 yg bertuah..
yg dapat capture no2 yg tertera kat bahagian pengunjung tu..
baru terperasan takde sapa pun yg dpt capture kan no 0220407..
sekarang ni dah ke angka 024++++ pun...
tapi takpe.. masih ada lagi beberapa no yg perlu di print screen kan..
nak tau.. tgk la kat side bar tepi tu.. yg belah pengunjung tu..
sesapa yg dpt print screen kan.. ada la hadiah misteri tu.. ;D

Emmm pasal story mory event plak...
event yg baru berlangsung.. "JELAJAH JANJI DITEPATI"
bersama PM..
PM turun dataran Batu Pahat tu..
org punya la ramai..
sesak padang dataran tu...
almaklum la.. nak jumpa PM gitu kan..
kami yg bertugas kat booth pun tak menang kaki tangan dibuatnya..
memang ramai sgt2..
ramai dah satu hal la... panas plak tu..
perghh.. berpeluh ketiak dibuatnya..
apappun.. memang meriah sgt2..
terima kasih PM.. ;D

p/s: gambo nan ado.. tak dan nak ambik gambo bagai..



4 ulasan:

Nida berkata...

Batu Pahat memang sentiasa happening sentiasa.. :)

J@J@ / Bini The Rock berkata...

aku tak pegi pong! pukul 6pm baru aku kuar bandar pekena mi racun.

ko terselit masuk tibitige / tibi smilan tak?

CuTeMiUt78 berkata...

~nida~
heh..heh..heh.. happening

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
hik..hik..hikk.. jgn kata muka... bayang aku pun takde masuk tau..
org giler kentang punya ramai.. smpi aku nak tgk pm pun.. kena panjat kusi baru nampak bayang2 pm