N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Apr 2012

SELAMAT ULANG TAHUN YG KE 5 SAYANG !!!

Salam Semua

Hari ni dah Jumaat kan..
ish.. kejap betul..
rasa cam baru je keja hari Senin..
dah Jumaat dah... ish..ish..

Emmm baca tajuk kat atas tu..
sepatutnya n3 ni akan di publish pada AHAD 22 APRIL 2012
tapi memandangkan takut hilang lagi gambo2 yg akan di publish tu..
so aku publish kan hari ni..
kira tercepat 2 hari la ya..
so meh kita wish besday kat budak bulat Mirul ni..

"SELAMAT ULANG TAHUN.."
"SELAMAT ULANG TAHUN.."
"SELAMAT ULANG TAHUN AMIRUL SAYANG.."
"SELAMAT ULANG TAHUN.."



Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers


Scrapbook at WiddlyTinks.com

"Selamat ulang tahun yg ke 5 sayang.."
Semoga menjadi anak yg soleh, anak yg berjaya di dunia dan akhirat... Insyallah..
Ibu dan ayah sentiasa doakan yg terbaik utk sayang...

Kejap je rasanya kan..
Amirul Hisham dah pun masuk 5 thn..
rasa cam masih baby lagi...
perkembangan Amirul sekarang...
alhamdulilah sgt2 memberangsangkan
dan sgt2 membanggakan ibu dan ayah..
nak2 sekarang ni, dia dah sekolah...
bertambah2 bijak...
ibu bapa mana yg tak nak tgk anak dia bijakkan...
semua ibu bapa nak kan yg terbaik utk anak2
cam tu gak kami..
ok nanti story mory lagi pasal perkembangan Mirul..

******************************************
Hari ni... 20 hb adalah besday anak sorang bekas blogger..
iaitu Afif.. sebaya Amirul
dlu mak dia memang seorang blogger tegar..
tapi sekarang ni dah tak kot...
so pada Afif.. Selamat Ulangtahun Yg ke 5 gak..
semoga menjadi anak yg soleh dan berjaya di dunia dan akhirat..

****************************************




3 ulasan:

atty's berkata...

Happy besday in advance utk amirul..semoga menjadi anak yg soleh , sihat selalu amin

Has berkata...

happy birthday Mirul... bertahun Has x singgah sini

zh-ena berkata...

selamat hari jadi utk mirul...
semoga menjadi anak yg soleh..Amin