N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Jun 2011

N3 Sekali Harung : Majlis Kahwin Sepanjang Bulan 6

Salam Semua

Emmmm selamat pagi Khamis..
mood agak ok skit dari sebelum2 ni..
walaupun perasaan seperti tidak menentu...
apapun kena terima kenyataan
yg aku kini telah 'dibenci' oleh sesetengah blogger...
terima kasih di atas penilaian 'KAMU...KAMU...KAMU...KAMU.. KAMU... 'tentang diriku...
cuma kat sini...(aku tak rasa mereka2 tu akan masuk ke blog ni lagi..)
aku nak menyampaikan... jangan la suka2 hati nak buat penilaian
sekiranya tak tau situasi sebenar...
kata kawan2 kan... erti kawan2 tu.. memahami la situasi kawan2...
jangan nak main komplen mengikut sesedap rasa...
klu betul penilaian tu tak apa la gak..
ni lari dari penilaian sebenar....
takpe la... apapun aku tetap terima....
tuhan tu maha adil kan... mungkin hari ni, hari aku...
mana tau esok2 mereka2 tu merasa apa yg aku rasa kini...
aahhhhh... klu ikutkan macam2 yg nak diluahkan...
tapi takmo la... takut nanti... aku teremo yg lebih..
ok... tutup bab tu....
**************************************
Kali ni nak story mory pasal majlis perkahwinan yg berlangsung sepanjang bulan 6..
emmm maklum la... ni kan dah pengakhiran bulan 6..
sib baik la gambo2 ni dlm kamera...
klu tak... takde la gambo2 gitukan..
actually kat dlm draft pun ada gak n3 yg aku smpt upload gambo2
sebelum lappy aku hilang tu...n ada gak yg sempat aku masukan kat dlm pendrive...
klu tak.. alangkah ralatnya... byk gambo2 kat dlm tu...
isshhh.. takmo di kenang dah...

Okies straight to tajuk... :D

ni adalah majlis kahwin adik ipar kepada kakak ipar aku..
Lokasi : Kg. Pt. Londang, BP
Tarikh Majlis : 28 Mei 2011
Tema : Pink

Ni majlis sepupu my cik abg...
Lokasi : Kg. Pt. Lapis Sempadan
Tarikh Majlis : 29 Mei 2011
Tema : Blue Turqoise
masa ni tk sempat ambik gambo pengantin...
sebab masa ni ada 2 lagi jemputan kawin...berlainan tmpt...
satu kat BP, satu kat Moakil...
gambo2..?? hah 2 majlis tu.. ambik gambo ngan hp yg dah missing tu..
sebab masa tu.. kamera dah full
so hp tu dah missing... makanya takde la gambo

Yg ni plak majlis kahwin sepupu aku...
sepupu aku yg lelaki tu...
Lokasi Majlis : Taman Johor Jaya, JB
Tarikh Majlis : 4 June 2011
Tema : Orange

ni segala lauk pauk n situasi masa majlis sepupu aku tu...

yg ni plak gelagat sepupu2 yg lain merangkap pakcik2 sedara Mirul...
masa ni konon2 ala masing2 kepenatan
sementara nak tunggu pengantin naik pelamin...

okies ni majlis adik ipar pada kakak ipar aku yg kat Pt.Yusof, Muar
Lokasi : Kg. Pt. Benu, Pt. Yusof Muar
Tarikh Majlis : 5 Jun 2011
Tema : Hijau
masa kami sampai tu...
hujan lebat sgt....
kira mengiringi dengan rahmat la kan...

Pada 11 ; 18 ; 25 Jun 2011 ada gak jemputan kawin..
tapi takde gambo la ya...
almaklum la... masa tu.. aku takde kamera n hp tuk snap gambo...
tak de mood pun yg bebenornya nak ambik gambo...

So kira2 setiap ujung minggu tu.. full ngan aktiviti jemputan kawin je...
makanya setiap hujung minggu tu.. gantung periuk belanga la...
emmm tu la n3 sekali harung...
pada yg sudi menjengah sini.. terima kasih diucapkan..
pada yg tak sudi... korang blh tekan je butang merah kat atas...
dan lenyapakan terus blog ni dari listing korang...
sekian terima kasih...



4 ulasan:

Mama Gee berkata...

wahh meriah sungguh bulan 6 dgn kenduri yaa...hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mama Gee~
eemmm gitu la kan... klu dah duk kat kg ni...

Cik Wanie Ghani berkata...

ha amik,
sekali harung dalam satu entri,
hihihihi,
apapun cantik2 belaka gambar2,
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~cik wanie~
eemmmm senang, malas nak story mory satu persatu.. ala gambo tu guna kamera murah2 je.. ;D