N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Jun 2011

Luahan.... Sampai Hati...???

Salam Semua

Emmmm tak tau mana nak mula...
tapi apa yg pasti n3 ni adalah luahan hati..
baru bersemangat nak hapdet..
akan tetapi rasa tiba2 cam down sgt2....
setelah membaca n3 dari satu blog ni...
niat di hati tu nak buat salam kunjungan
sambil nak bagi tau penjelasan..
akan tetapi rasa cam tak kesampaian bila baca n3 tu..
n3 yg amat panas gak la...
isu berkaitan memang ditujukan pada ku..
eemmmmm... aku tau itu kesilapan ku...
tapi apa kan daya aku tak mampu utk mengubah keadaan...
n3 tu tetap terpublish dan tetap ada yg mengomen..


Utk pengetahuan...
baru kini aku sempat tuk membaca n3 tu..
setelah apa yg menimpa pada ku..
tapi ada yg kisah ke.. apa yg terjadi pada ku ???
ada yg simpati ke atas nasib yg menimpa ???
yang pasti nama blog ni dah tercemar
dan yang pastinya nama blog ni akan di BLOCK dari memasuki blog2 berkenaan..
nama blog dan empunya blog ini akan tetap di pandang hina dina...
atas kerana n3 itu....
eemmmm aku pasrah...

Emmm kepada empunya N3 tu...
ku mohon beribu kemaafan diatas apa yg terjadi yg bukan kehendak ku..
akan ku jelas kan apa2 belum di jelaskan...

Kepada pengomen2 yg komen di n3 tu...
terima kasih di atas komen2 dan kutukan2 tu...
tuduhan yg tanpa usul periksa...
aku tetap terima walaupun pahit tuk di telan...
terima kasih di atas penilaian korang terhadap aku..

Emmm ni la luahan hati ku..
Dunia ni ibarat roda kan...
kadang2 bila kita susah... amat sukar utk mencari pertolongan..
tak semua org blh membantu ngan ikhlas...
malah makin dikutuk keji lagi ada la...
apapun kena la terima keadaan sebenarnya...





13 ulasan:

Yan berkata...

n3 panas??? ermm tak pasan lak ade entri panas kat mane2....
apa kata akak emelkan jek ape yg akak nak luahkan kat dia

Mak Su berkata...

rina, maksu tak tahu apa crita ni... tapi bersabarlah. think positive dan memaafkan.

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmmm yup n3 panas..akak dah email dah dik.. mengharapkan dia faham situasi akak...

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
eemmmm disebabkan think positive la ni.. dan memaafkan

NzA berkata...

kenapa ni rina.....mungkin akak trlepas n3 tu...
Apa pun akak hrp semuanya dpt diselesaikan sebaik mungkin...kita hnya manusia lemah yg xlepas dr melakukan kesilapan...sabar ye rina.

Yan berkata...

mgkin org yg dimaksudkan tu bkn antara yg yan follow kot

erienz berkata...

harap akk bersabar...dan berdoa agar kebnaran berpihak pada diri akk...jgn sedih2 ok...

kakyong berkata...

alamak.. akak tak tahu hujung pangkal.. apa2 pun hrp isu tu dpt diselesaikan dengan baik...


jom join
Simple giveaway Kakyong HY Ibu 3A

CuTeMiUt78 berkata...

~nza~
emmmm ya kak... memang sy tau tu satu kesilapan sy... memang klu blh sy nak memperjelaskan sebaik mungkin... tapi situasi seperti tak mengizinkan.. tu yg menjadi lebih keruh.. takpe la... terima kasih diatas nasihat..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmmm tak pasti plak akak... tapi rasanya ko kenal kot.. sebab antara yg mengomen tu.. adalah di kalangan blogger yg masyur...

CuTeMiUt78 berkata...

~erienz~
eemmmm insyallah... nak tak nak.. kena hadapi gak la

CuTeMiUt78 berkata...

~kak yong~
insyallah kak

Mama Gee berkata...

alahaii syiannyaa...mama pun pernah mengalami keadaan spt ini..bila kenyataan mama disalah erti....bukan nk bertanya pd mama...tp terus menghukum..buat entry utk serang mama...dan org yg baca membuta tulis je menyokong....tp takpe..kebenarannya Dia yg tau..mama buat juga entry balas...memohon maaf atas silap paham tu....dan ramai juga pembaca blog dia yg aware keadaan sebenar dan minta maaf pd mama..
.
dunia blogging ni tak lari gak dr hal2 mcm ni kan..sejak tu mama lebih berhati2 dlm membuat apa2 komen ke...entry ke..takmau sentuh hati mana2 pihak...huhu