N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jun 2011

CONTEST : SUNSHINE SMILE

Salam Semua

EEmmmm tetiba je dlm pada takde mood nak menghapdet
terus gatal nak menghapdet bila terbaca shout box tu..
ada tag contest yg menanti...
mula2 rasa cam eeemmmm agak malas nak menjoin..
akan tetapi bila tgk hadiahnya yg agak menarik..
ngan pantasnya mencari bhn utk mencukupkan syarat tag contest ni...
tag contest ni aku sahut cabaran org yg mentag aku..
thanks ya dik ImanAzraf yg telah mentag aku..
(dlm pada takde mood tu... jd semangat nak hapdet,maklum la kehabisan idea tuk menghadpet kan tu yg layan kan gak tag contest ni...)

jom tgk apa syarat2 tuk menjoin

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah. Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG
************************************************
emm tu biasa la kan... syarat2 tuk join...
nak tau apa hadiahnya .
ni hah..'
*
*
*
*
*


klu la ku menang.... posing2 tak habis la jawabnya...
ekekekekekeke..... berdoa la aku pemenangnya..
wish me luck ok...

eemmm tu tadi syarat2 n hadiahnya...
so utk tag contest ni... gambo ni yg ku pertaruhkan
wah.. kemain tayang gigi dua beranak ni...
"Senyuman saya paling ceria sebab tika ini saya sudah pun telah menjadi tunangan org...
senyuman ibu saya begitu ceria juga kerana telah mendapat menantu..."
heh..heh..heh... ku pertaruhkan gambo tika masih jd tunangan..000ppss tika ini adalah tika majlis merisik + tunang + tetapkan tarikh + hantar duit belanaja
aku takde sesi2 tunang2 ya :D
so harap pihak penganjur berpuas hati hendaknya ngan penyertaan ku ini..
tiba masanya tuk aku menyerahkan tugasan ni ke

3. Dee

okies utk nama2 yg tersenarai tu.. tiada paksaan... :D




6 ulasan:

Mama AA's berkata...

gambo anak yg senyum x leh ke ?

hehe santek senyuman nak dpt menantu....

TuYa berkata...

nak jugak!!

alimaz kembara terasing berkata...

semoga berjaya...

Gieyana berkata...

gd luck yer Cute..lm x dtg sini..:)

deqlis berkata...

gud luck

Nak menang tiket wayang dan headset? jom join contest ini.
dan nak menang sesuatu? jom teka percutian saya.
NAK MENANG IPAD2? KLIK SINI

iManAzRaf berkata...

hee.. meriah 22 senyum...
maceh kak menerima tag saya.. cewah! haha