N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Sep 2012

MINI PC EXPO UTHM BP

Salam Semua

Hari ni berlangsungnya event luar...
eeemmm selama 2 minggu keja kt tmpt baru..
baru ni la join event luar..
oh bukan event apa pun..
sama je ngan dlu...buat sale produk yg sama..
tapi kali ni lebih gah dari biasa...
beruniform segak... buat sale...
heh..heh..heh..heh..
org pun pandang.. wah...kemain bergaya..
aaahhaakksss... 
melalut sudah...

Okies ni nak bagitau..
mari ramai dtg ke UTHM..
ada mini PC FAIR..
byk gak la.. booth2 berkaitan ngan pc...
cam aku ni seperti biasa.. promote produk..
cuma kali ni ada tambahan produk yg perlu di promote..
iaitu.. PEMBAYARAN BIL...
so kepada warga BP..
meh dtg memeriahkan booth kami...
kami akan berada di sana hingga JUMAAT NI 28/9/2012
DARI JAM 8 PG HINGGA 6 PTG..
 BERTEMPAT DI DEWAN JLN BRAVO 6 UTHM..



 

3 ulasan:

Zura@Iwan berkata...

wahhh....pakai uniform bgaya mmg best!

CuTeMiUt78 berkata...

~zura@iwan~
hik..hik..hik.. tak la bergaya sgt pun... biasa2 je

♥nrina♥ berkata...

lama dah x jengah sini.... skrg baru nak blogging semula hehe....