N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Sep 2012

DAH KEJA DI TEMPAT BARU..!!!

Salam Semua

Wah.. baru la berkesempatan nak hapdet....
pergghhh agak seminggu lebih gak... tak berhadpet...
eemmm dlm seminggu ni tuan umah yg bebenornya ada gak buka blog..
tapi bukan utk hapdet.. saja upload gambo2...
seronok upload gambo je... nak karang ayat.. cam malas gitu.. :D

Okies ni dah agak free skit.. blh la hapdet apa yg rasa perlu di hapdet..
eemmm mula nak story mory pasal aku..
sekarang ni alhamdulilah.. dah mula penghidupan baru..
bukan la kata kehidupan yg lepas2 tu.. tak ok..
ok gak.. cuma kali ni lebih better dari yg dlu..
yelah.. manusia kan.. kena la ada perubahan dlm hidup..
klu statik je.. bosan gak kan..
so aku telah melakukan perubahan tu..
dengan niat utk memajukan lagi kehidupan dari yg dulu2..
eemmm apa la panjang sgt mukadimahnya ya...
hik..hik..hik.. 
yg bebenornya dah seminggu aku mula keja di tempat baru..
masih lagi dibawah naungan syarikat yg sama..
cuma kali ni lebih advance la...
so keja baru.. enviroment baru.. teman2 baru...
uniform pun baru tau...
klu dlu keja kat bandar BP
skrang ni...masih di bwah naungan syarikat yg sma.. 
cuma lokasinya berdekatan ngan rumah...
dan blh la dikatakan di cawangan gitu
tapi lebih kepada urusan byr2 bil... permohonan internet baru...
kiranya semakin stabil la... alhamdulilah..
cuma skrg ni waktu keja.. 9pg-7mlm Isnin hingga Jumaat. Sabtu 9pg-3 ptg
tak mcm dlu.. ikut masa aku kul berapa nak masuk..kul brapa nak blk...ikut skee hati je.. :D
jd bertambah sibuk la kan...
tu yg kadang blk umah... on9 pun mata blh pejam...
eemmm bila mananya nak hapdet... :D
tu story mory pasal keja...
pasal lain.. eemmmm sama je life skarang.....
my cik abg pun bz ngan keja gak..
dak Mirul plak skrang ni semakin sihat..
eemmm ada gak beberapa n3 berkaitan dia kat draft sedang menanti utk di published..
eemmm nanti la ya.. sempat hapdet..
ntah kenapa rasa hati cam lapang gitu... ngan situasi sekarang..
semoga Allah memudahkan segala urusand ku.. AMIN..






 

4 ulasan:

zino berkata...

kerja tempat baru juga ke? samo la kito hehe

Zura@Iwan berkata...

oo dh tukar keja....

semoga kak rina selesa ngan keja baru tu....

betui tu kak...bhijrah tu bagus gak..

atty's berkata...

semoga rina lebih success ditmpt baru..keje elok2 tau.

TuYa berkata...

selamat bekerja baru kak..
semoga happy2 di situ yer..