N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Jan 2012

SELAMAT TAHUN BARU CINA

Salam Semua

Bzios betul sejak dua tiga hari ni..
almaklum la nak coti2 panjang sempena raya cina ni kan..
tu yg pulun habiskan keja..
jd nanti masa coti2 takde la fikirkan pasal keja tak siap..
aahhaakksss.. sakan gitu..
cina yg raya.. aku plak yg over coti..
ala coti tak la lama mana pun..
hanya setakat dari Sabtu ni smpi Rabu je pun..
dak Mirul ngan ayahnya je yg coti seminggu..
diaorg la yg sakan coti..
yg excitednya.. my cik abg nak ajak anak bini dia ni g jenjalan..
kira cam coti2 m'sia la gitu kan..
planning nak g PD..
eemmm ok gak la kan.. dari takde g mana2..
karang ada yg asyik nak g mancing je.. almaklum la coti lama.. ;D
so tu yg over excited tu..
insyallah.. klu menjadi planning tu..
nanti aku hapdet la kat blog cutemiut ni ya..
ok.. sekadar n3 pendek.. nak cepat ni yg bebenornya..

Kepada yg bercoti panjang..
selamat bercoti2...
yg planning g jenjalan..
berhati2 di jalan raya.. ingatlah org yg tersayang..

Kepada semua kaum cina
SELAMAT TAHUN BARU CINA
GONG XI FA CHAI





2 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

masa ni la org keje kilang coti panjang! selain cuti raya..ye tak?

aku cuti cuma seminggu je Na

Neeza.Areef berkata...

happy weekend + happy holiday